Homepage  / Știri

Adela Popescu şi Mihai Bendeac se întâlnesc „pe o bancă” la Metropolis

Adela Popescu şi Mihai Bendeac se întâlnesc „pe o bancă” la Metropolis

de Redactia Tvmania

Adela Popescu, actriţa din serialul “Pariu cu viaţa” de la Pro TV, şi Mihai Bendeac, vedeta show-ului “În puii mei”, care începe pe 16 octombrie la Antena 1, au premiera piesei “Doi pe o bancă”, joi 13 şi vineri 14 octombrie, de la orele 19.00 la Teatrul Metropolis din Bucureşti.

“Doi pe o bancă” este un spectacol de Aleksandr Ghelman, sub îndrumurarea regizorului Emanuel Pârvu care îi uneşte, pentru prima dată, pe scena Teatrului Metropolis, pe Adela Popescu şi Mihai Bendeac.

“Este un spectacol de o oră şi jumătate, susţinut exclusiv de două persoanje. Ajutaţi de scenariul excepţional scris şi regia ofertantă, atât eu cât şi Mihai Bendeac trecem printr-o paletă completă de stări, de trăiri. Este un spectacol pe muchie de cuţit, care face trecerea de la râs la plâns în doar o clipă”, a declarat Adela Popescu.

Iar Mihai Bendeac a completat-o: “Este un spectacol al redescoperirii de sine. Nu este o comedie, aşa cum poate s-ar fi aşteptat mulţi, este un spectacol care invită la meditaţie şi redescoperire de sine. În special, doamnele vor fi cele care se vor regăsi în piesă şi cărora, probabil, acest spectacol le va da un prilej de introspecţie”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton