Homepage  / Vedete româneşti

Adela Popescu și Radu Vâlcan au împlinit 8 ani de la nuntă. Ce mesaj emoționant au transmis

Adela Popescu și Radu Vâlcan au împlinit 8 ani de la nuntă. Ce mesaj emoționant au transmis
7

de Roxana Mirea,

Adela Popescu și Radu Vâlcan au împlinit 8 ani de căsnicie. Cu această ocazie specială, cei doi soți au făcut un clip video adorabil, în timp ce se plimbau pe plajă, la apusul soarelui.  

Adela Popescu și Radu Vâlcan au împlinit 8 ani de căsnicie 

Au trecut 8 ani de când Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au unit destinele și au spus marele „Da”. Cu această ocazie specială, cei doi soți au realizat un clip video în care au vorbit despre cât de frumos au trecut acești ani pentru ei și cât de recunoscători sunt pentru cei trei copii: Alexandru, Andrei și Adrian. Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au filmat în timp ce mergeau, ținându-se de mână, pe plajă, la apusul soarelui.  

„OPT ani de la cununia civilă. Eram atât de mici atunci. Dar așa mici cum eram, am știut atât de sigur că suntem unul pentru altul. Acum nu mai suntem atât de mici, dar știm că am ales corect. Știm asta, în primul rând, uitandu-ne la copiii noștri. Cei mai mari profesori la care puteam visa. Suntem recunoscători că suntem împreună, sănătoși. Noi cinci, în primul rând, și familiile noastre întregi, pentru care mulțumim în fiecare seară.  

Și vă mulțumim și vouă pentru toată susținerea și dragostea pe care ne-ați arătat-o în toți anii ăștia.  

Cam lung și melodramatic mesajul, dar e de vina apusul asta care ne-a prins la mare”, a scris Adela Popescu, în dreptul clipului video.  

Adela Popescu, despre atenția acordată copiilor

Adela Popescu a medita asupra modului în care percep copiii ei felul în care ea și Radu Vâlcan își canalizează atenția asupra lor.  

„M-am trezit spunându-i lui Radu: „ce facem noi e sport extrem”. Asta în timp ce scoteam copiii, bicicletele, căștile, rucsacul, din mașină, pe marginea unei străzi cu trafic intens. Și în general concluziile, părerile despre viața noastră în cinci le tragem dinspre noi spre ei.  

Dacă nouă ne e ușor, cum ne-a fost nouă vacanța, cât de greu ne-a fost nouă, părinților, drumul. Dar sunt momente ca acesta, când stau la o cafea, și mă gândesc cum le e lor în configurația asta. Oare ei sunt fericiți că au frați? Oare și-ar fi dorit să fie singuri la părinți?  

Avem în jurul nostru părinți cu un singur copil care călătoresc enorm toți trei, spre exemplu, și toată atenția și energia lor și-o canalizează asupra lui. Ori asta e ce merită fiecare copil pe lume. Toată atenția noastră. Și oricât ne-am minți noi părinții de mai mulți copii, știm că asta nouă ne este imposibil să facem.

Pe de alta parte eu vin din familie cu trei frați și nu m-am simțit niciodată mai puțin iubită, mai puțin “văzută”. Dar poate și pentru că eram singura fată și mult mai mică decât frații mei.  

Relația noastră e minunată și acum și mă simt cea mai norocoasă din lume că am frați. Dar poate scenariul ar fi fost altul dacă părinții noștri ne-ar fi crescut altfel.  

Deci iar revin la NOI, părinții…”, a scris Adela Popescu pe Instagram.  

Adela Popescu și Radu Vâlcan, prima vacanță fără copiiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton