Homepage  / Articole

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, cuplul anului

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, cuplul anului

de Redactia Tvmania

Cei doi actori din “Iubire şi onoare” au confirmat că formează un cuplu la emisiunea “Poveştiri adevărate”, tot de pe Acasă. .

Potrivit Adelei, idila e încă la început, iar celor doi li s-au aprins călcâiele – unde altundeva? – pe platourile de filmare. “Lucrurile au venit de la sine. Suntem doi oameni care trăiesc o poveste de dragoste normală. A existat o perioadă în care eram mai atentă”, a explicat ea.

Din partea lui, Radu, care îl interpretează pe şeicul Amir în telenovela de la Acasă, a spus că Adela e cea care îi aduce “linişte sufletească”.

“Ne placem foarte mult, suntem la începutul relaţiei. Totul a venit uşor uşor, aşa cum e frumos să se întâmple. Mi-a plăcut naturaleţea ei, modestia şi simţul umorului. Avem lucruri în comun”, a mărturisit Vâlcan, laureat în decembrie cu al doilea său Premiu TVmania la categoria “Cel mai sexi star TV”.
.

A încurajat-o când era la “Dansez pentru tine”

Adela, care o joacă pe Carmen în “Iubire şi onoare”, a mai dezvăluit că idila s-a înfiripat în perioada în care ea a participat la “Dansez pentru tine”, de la Pro TV. Atunci, Vâlcan i-a trimis mesaje de încurajare “altfel decât celelalte sute pe care le-am primit de la alţii”.

“Noi nu am avut ce să ascundem, deoarece nu e nimic imoral, doar că era acea perioadă în care doi oameni se cunosc şi simţi nevoia să păstrezi pentru tine”, a adăugat actriţa,  referindu-se la faptul că secretul a fost dezvăluit abia acum.

Coincidenţă sau nu, proaspăta idilă a fost anunţată fix înainte de debutul celui de-al doilea sezon din “Iubire şi onoare”, care va avea loc pe 24 ianuarie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton