Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Adela Popescu și Radu Vâlcan au dat petrecere mare pentru Alexandru. Ce a impresionat-o pe vedetă

Adela Popescu și Radu Vâlcan au dat petrecere mare pentru Alexandru. Ce a impresionat-o pe vedetă
9

de Redactia Tvmania

Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, l-au sărbătorit, weekendul ce tocmai a trecut, pe fiul lor cel mare. Cu ocazia zilei lui de naștere - a împlinit 5 ani - actrița i-a transmis lui Alexandru un mesaj emoționant. Totodată, vedeta Pro TV a împărtășit cu fanii ei care a fost surpriza pe care i-au pregătit-o sărbătoritului, scrie spynews.ro.

Ieri, familia Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan a fost invitată la petrecere, alături de prietenii cuplului. Cei doi actori și-au aniversat fiul cel mare, pe Alexandru. 

Adela Popescu, mesaj emoționant pentru fiul cel mare

Adela Popescu a organizat o petrecere surpriză fiului ei, Alexandru. Pentru această ocazie, vedeta a ales un tort special, care avea figurine din desene animate, dar de la party nu au lipsit nici baloanele colorate, nici prăjiturile cu super eroi.

În mediul online, artista i-a transmis sărbătoritului un mesaj emoționant. Adela a mărturisit că este mândră de faptul că Alexandru are personalitate: lista de invitați a fost realizată chiar de el, iar cel mic a decis și cum să se îmbrace. Iar asta a impresionat-o pe vedeta Pro TV.

„5 ani! Tare important pragul acesta pentru Alexandru. De la 4 ani, numără lunile, zilele, până la această aniversare. A știut exact că vrea sa facă petrecerea la …, i-a fost foarte clar pe cine să aibă alături – a făcut singur lista invitaților și nu a acceptat nimic în plus, nimic în minus, ce tort, ce baloane, cum să se îmbrace, quiche-ul să fie cu spanac și pizza neapărat marguerita. Ce să mai, avem băiat mare și cu personalitate. Iar asta nu poate decât să ne bucure peste măsură. Si așa fericit ca astăzi nu l-am văzut niciodată.

Cine zice că a fi în centrul atenției nu e important, cred că se înșală. Toți avem nevoie să fim Centrul Universului din când în când, nu?”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

Mamă a treia oară

Adela Popescu a devenit mamă pentru prima oară în iunie 2016. Cel de-al doilea copil al cuplului, Andrei, a venit pe lume doi ani mai târziu, în 2018. În prezent, vedeta este din nou însărcinată: va naște tot un băiețel!

„Noi ne doream mult acest copil, nu la modul că urmăream ovulația, dar îl doream. Prietenii s-au gândit la cheltuieli și soțul a început să se gândească la o mașină mai mare. Ne-am gândit cât costă grădinițele pe lună”, a spus Adela Popescu la tv, acum câteva luni, despre al treilea copil.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu)

„În noaptea asta, acum cinci ani…” 

Adela Popescu, amintiri de la prima sarcina (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Acum câteva zile, tot pe Instagram, Adela Popescu le-a împărtășit fanilor săi câteva fotografii și amintirile aferente legate de aceste imagini.

„IN NOAPTEA ASTA, ACUM CINCI ANI, DUPA O PLOAIE SANATOASA, PLECAM SPRE MATERNITATE.

PE 11.06, LA 11:06, IMI INTALNEAM MAREA DRAGOSTE. PE ALEXANDRU.

AM NISTE EMOTII DIFERITE ANUL ACESTA…

TOT PLOAIE, TOT IN ASTEPTARE, TOT BAIETEL…

Sigur ca am scormonit putin prin pozele din telefon facute atunci si am facut o selectie si pentru voi. Asadar:

1. Ultima poza cu burtica inainte sa nasc.

2. Cirese mancam si atunci 🙂

3. In spital, la scurt timp dupa nastere

4. Prima zi acasa. O celebram cum se cuvine, cu un serial ( The good wife) si ceva dulce. 😅 V-am zis ca sunt multe similitudini. 🙂

5. Tati, @raduvalcan, in acomodare 🙂

6. Cea mai sexi fotografie a mea. Zile intregi am umblat cu varza in sutien. Mi se angorjau des sanii, iar varza este recunoscuta pentru efectele ei in lupta cu inflamatiile. Sa n-aud comentarii! :)))

7. Seara, la un prosecco, in gradina noastra, obositi, dar fericiti. De cele mai multe ori eram doar obositi. 🙂

8. Te iubesc, dragostea mea!”, a scris Adela Popescu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton