Homepage  / Articole

Adela Popescu și Radu Vâlcan: secretul relației lor

Adela Popescu și Radu Vâlcan: secretul relației lor

de Redactia Tvmania

Adela Popescu și Radu Vâlcan au descoperit secretul unei relații echilibrate, lipsită de certuri și reproșuri fără sfârșit.

Actrița a mărturisit, într-un interviu acordat ziarului Ring, că de când locuiește alături de iubitul ei și-a dat seama că ei au și mai multe lucruri în comun. Atunci când apare o problemă, ei o rezolvă prin comunicare și…mult calm.

„Calmul caracterizează relaţia noastră”

„Nu ştiu dacă am împrumutat sau dacă am descoperit că aveam deja lucrurile acelea în comun… Cel mai de preţ lucru este un calm pe care îl avem amândoi şi care ne ajută chiar şi în situaţiile cele mai tensionate să luăm deciziile corecte. Foarte rar avem divergenţe, din fericire nu suntem certăreţi nici unul”, a declarat Adela pentru Ring.

Actriţa îşi doreşte ca, la un moment dat, toată familia ei să apară într-un videoclip.

„Îmi doresc asta, dar oricum va fi un videoclip care nu va apărea nicăieri, va fi în arhiva personală. Chiar am făcut ceva similar anul acesta de Paști, dar a fost realizat în mod neprofesionist, va urma şi cel serios mai târziu. Visul meu este, de fapt, să ne înregistrăm cu toţii, să am o piesă pe care să se audă vocile tuturor membrilor familiei şi întâmplător toţi au voce şi ureche muzicală”, a dezvăluit Adela Popescu.

Vacanța… pe litoralul românesc

Adela și Radu vor petrece vacanța de vară pe litoralul Mării Negre, și asta din cauza faptului că Adela are „multe concerte cu DJ Project”. Ei nu regretă însă că va sta toată vara în țară, pentru că „cele mai frumoase vacanţe din copilărie le-am petrecut la noi în ţară. Astfel, îmi voi reaminti cu plăcere de perioada copilăriei şi a adolescenţei”.

„Ca destinaţie de vacanţă îmi doresc să ajung din nou în Asia în vacanţa de iarnă, prin ianuarie, probabil. Momentan, Asia este destinaţia mea preferată. Vacanţa ideală din fericire am trăit-o, au fost chiar mai multe vacanţe reuşite, printre care şi cea din Bali, din iarna anului trecut. Aceasta a inclus, desigur, nisip fin, ocean şi o civilizaţie nouă pe care am descoperit-o, pas cu pas, plimbându-ne foarte mult… Nu colecţionez nimic altceva din călătorii decât amintiri”, a povestit Adela.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton