Homepage  / Articole

FOTO: Adela și Radu au avut o vacanță de vis!

FOTO: Adela și Radu au avut o vacanță de vis!

de Redactia Tvmania

Adela Popescu și-a sărbătorit ziua de naștere la Paris (pe 8 octombrie, Adela a împlinit 26 de ani). A fost un cadou surpriză oferit de iubitul ei, Radu Vâlcan.

Adela a aflat că va pleca într-o vacanță chiar în timp ce se afla pe platourile de filmare de la „Pariu cu viața”, dar nu a știut destinația decât după ce a ajuns la aeroport.

„Vacanța a pornit foarte frumos. Deși nu sunt o mare fană a surprizelor, recunosc că cele 4 zile la Paris au fost tot ce îmi puteam dori mai mult de ziua mea. Nu ne-am stabilit obiective, însă în plimbările noastre interminabile am ajuns la Catedrala Notre Dame, Turnul Eiffel, Bazilica Sacre-Coeur… câteva vintage-uri celebre în paris, însă farmecul adevărat îl au pentru mine micile popasuri la braseriile de pe străduțele pariziene”, a declarat Adela Popescu.

Radu Vâlcan a povestit că „a și plouat ușor, ceea ce a dat un farmec zilelor petrecute la Paris”. Actorul a fost fascinat de străduțele pariziene, care „au un aer aparte”. „A fost prima oară când am mers la Paris și a fost cum mă așteptam, chiar mai mult de atât”.

[imagebrowser id=956]

De ziua Adelei, cei doi au ieșit să mănânce în oraș, „într-un restaurant recomandat de un prieten, unde a fost foarte frumos”.

După ce s-au întors din scurta vacanță pariziană, Adela și Radu s-au întors la muncă, pe platourile de filmare de la „Pariu cu viața”, pentru ca mai apoi să plece spre Milano. Acolo, Adela a avut un concert cu Dj Project. Cu această ocazie, Adela și Radu au vizitat și Domul din Milano.

Află mai multe din interviul acordat de Adela și Radu în revista TVSatelit, care este acum pe piață!

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton