Homepage  / Vedete româneşti

Adela Popescu, amintiri din luna de miere. Imagini de vis cu ea și Radu Vâlcan din New York

Adela Popescu, amintiri din luna de miere. Imagini de vis cu ea și Radu Vâlcan din New York
11

de Roxana Mirea,

Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din iubirea lor au venit pe lume trei copii: Alexandru, Andrei și Adrian. Cei doi s-au căsătorit în luna august a anului 2015, iar luna de miere și-au petrecut-o în New York. Recent, Adela Popescu a publicat o serie de imagini din luna de miere cu Radu Vâlcan.

Adela Popescu, imagini din luna de miere cu Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au îndrăgostit în timp ce filmau pentru telenovela „Iubire și onoare” și s-au căsătorit câțiva ani mai târziu, în august 2015, într-un loc de vis: o cabană de lângă Gura Siriului. Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” a purtat o rochie de mireasă vaporoasă, cu aplicaţii cusute manual, și a avut un buchet cu flori sălbatice (mure sălbatice, hortnesii, bujori şi iederă) şi o coroniţă de flori pe cap. „Am petrecut de joi până duminică, ca în poveşti, pe domeniul Hadar Chalet, împreună cu cei 60 de invitaţi, prietenii şi familia, unde s-a încins cea mai tare petrecere la care am fost până acum”, povestea ea pe blog.

Dacă la nuntă distracția a fost pe cincte, nici luna de miere nu s-a lăsat mai prejos. Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au făcut bagajele și au plecat în New York, de unde s-au întors cu amintiri de neuitat. Recent, Adela Popescu i-a surprins pe internauți cu o serie de imagini superbe din luna de miere.

„Puțin probabil să mai ajungem în viitorul apropiat în New York, deși iubim orașul ăsta nespus. Vorba aia, din toată lumea asta mare, l-am ales pentru luna de miere.

Dacă ar fi să fac un top trei al destinațiilor pe care le iubesc, New York s-ar bate cu Bali și Roma.

Chiar, nu vreți să ne facem poftă reciproc?

Care este top trei destinații preferate?”, a scris Adela Popescu pe Instagram, în dreptul imaginilor din luna de miere.

Adela-Popescu-amintiri-din-luna-de-miere.-Imagini-de-vis-cu-ea-si-Radu-Valcan-din-New-York-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-ar mai dori o vacanță în doi

Adela Popescu și Radu Vâlcan simt lipsa unei vacanțe în doi, însă acest lucru nu prea mai este posibil, acum că au trei copii mici. În plus, vedeta a mărturisit că simte că inima ei nu este întreagă atunci când pleacă undeva fără copiii ei.

Ne e tare dor de o vacanță, în doi a spune. E tare complicat acum, nu știm cum să ne împărțim sau cum să-i împărțim. În plus cel mic este încă alăptat și deci trebuie oricum să plecăm cu el. Deja e la vârsta în care nu are stare deloc, nu mai e un bebeluș în care stă cuminte acolo.

Când vine vorba de băieții mari, ei chiar nu se mai pot separa. (…) Sunt atât de legați încât nu mai putem să-i despărțim acum, nu putem pleca cu unul și fără celalalt. Și oricum nu mai pot. Am sentimentul că inima mea nu e întreagă, mi se pare că sunt nedreaptă dacă aș face asta, nu pot, deci nu pot”, le-a povestit Adela Popescu fanilor din mediul online.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton