Homepage  / Televiziune

„Adela”, sezonul 3, o poveste cu final neașteptat. Ce dezvăluiri au făcut protagoniștii

„Adela”, sezonul 3, o poveste cu final neașteptat. Ce dezvăluiri au făcut protagoniștii

de Cătălina Matei,

Pe 9 iunie, Antena 1 difuzează ultimul episod al celui de-al treilea sezon al serialului „Adela”, iar fanii seriri așteaptă cu nerăbdare deznodământul. Care va fi acesta? Iată ce ne-au dezvăluit Mara Oprea și Alecsandru Dunaev, protagoniștii poveștii cu final neașteptat, care filmează deja pentru cel de-al patrulea sezon.

De trei sezoane încoace, povestea din serialul produs de Ruxandra Ion și  Dream Film Production pentru Antena 1 îi ține în suspans pe telespectatori. Mai toate personajele trec prin situații dificile, iar sfârșitul celui de-al treiela sezon va crește și mai mult suspansul. Ce se va întâmpla cu Adela și Mihai, eroii poveștii? Își vor găsi copilul? Andreea își va primi pedeapsa pentru toate suferințele pricinuite surorii sale? Sunt doar câteva dintre răspunsurie pe care telespectatorii fideli își doresc să le afle.

Antena 1 va difuza pe 9 iunie ultimul episod din sezonul 3 al serialului în care voi sunteți protagoniștii. Ce detalii din culise ne puteți dezvălui?

Mara: Tot ce pot să vă spun este că se lucrează intens și cu entuziasm. Mai multe detalii despre ce se întâmplă cu Bogdănel nu pot să vă spun, decât că Adela și Mihai fac pași repezi în încercarea de a-și regăsi copilul. Pare un semn bun, nu? Vom vedea cât de aproape sunt de fapt.

Alecsandru: Detaliul cel mai important e că și noi, când citeam episoadele, speram la un happy end. La cum e construită povestea, cred că toată lumea speră la un happy end, pentru că cei doi, după toate prin câte au trecut,  chiar nu merită să li se prelungească agonia. Daaaar, niciun episod care vine nu duce unde vrem noi. Tot ce pot e sa sper… pentru ca inca nu am citit episodul final.

Ați început deja filmările pentru sezonul final… povestea se apropie de sfârșit. Finalul e așa cum v-ați imaginat? 😉

Mara: Pot spune că este poate mai interesant decât ne-am fi așteptat, dar în același timp mă încearcă sentimente de tristețe, deoarece în această vară se vor încheia filmările pentru acest proiect. Până una alta, se apropie finalul sezonului III, care este într-adevăr unul spectaculos și așteptat de multă lume.

Alecsandru: Finalul nici unui sezon nu a fost așa cum ne-am imaginat! Mereu scenariștii au reușit să ne surprindă, chiar și pe noi, cei despre care ați crede că își cunosc personajele şi traseul atât de bine, încât deznodământul ar fi previzibil. Dar nu, nici pentru noi, cei din interior, deznodământul nu e previzibil! Cât despre ultimul sezon… surpriza este totală! Zic totală, pentru că noi încă nu știm cum se va termina, așteptăm și noi cu sufletul la gură!

Cum ați reușit să vă apropiați de „miniactorul” care îl joaca pe Bogdănel, băiețelul vostru din serial?

Mara: Experiența cu „Bogdănel”, mai exact cu un bebeluș pe set, este ceva ce n-am mai trăit până acum și așteptam cu nerabdare să-l cunoaștem și să filmăm cu el. Este o plăcere să te joci cu el și să-l auzi cum râde. Bineînțeles că înainte de fiecare secvență am petrecut timp cu el ca să ne cunoaștem mai bine și să se poată acomoda și el cu noul mediu în care se află. Au existat și momente în care Bogdănel ne-a arătat că are personalitate și că filmările se desfășoară doar după voia lui.

Alecsandru: Cu teamă, cu emoții, cu rugăciuni către ceruri ca Bogdănel să nu mai facă atât de mult pe actorul și să plângă doar când aude  „ACȚIUNE” și să se oprească atunci când aude  „STOP”, să înțeleagă că acele directive sunt pentru noi, cei mari, cu text, și că dacă lui nu i s-a dat text, asta nu înseamnă că trebuie să compenseze prin plâns! Dar e normal, e o situație nouă pentru el, prea mulți oameni la un loc…

Care sunt cele mai memorabile reacții pe care le-ați primit până acum de la telespectatori? Pe canalele de social media, pe stradă, la cumpărături… etc.

Mara: Pot să spun că am dat un autograf și pe un bon de cumpărături, dar și pe încheietura cuiva. Când vezi că fanii se bucură și sunt entuziasmați să te întâlnească întâmplător pe stradă și doar pentru câteva secunde, ziua ta devine din ce în ce mai bună.

Alecsandru: La un moment dat a venit cineva la mine și mi-a spus că a trecut prin ceea ce trece personajul meu (în acel moment,  abia apăruse episodul în care descopeream dispariția copilului). Cu ochii în lacrimi, mi-a mulțumit pentru că prin serile de joi îi facem săptămânile mai frumoase.

Ce veți face după „Adela”? Care sunt planurile voastre?

Mara: Eu plănuiesc să dau la master și să mă concentrez pe vacanțe și relaxare. Cred că o perioadă de pauză este bine meritată, dar cu siguranță ni se va face repede dor de platoul de  filmare.

Alecsandru: Eu, unul, încerc să-mi duc la bun sfârșit acest rol. Nu vreau să mă gândesc la ce mă așteaptă după, vreau să mă bucur de fiecare moment din aceste ultime clipe alături de Mihai. O să-mi fie dor de el, știind că pot să-l văd doar la televizor, că nu voi mai avea ocazia să mă mai joc cu personalitatea lui, cu situațiile prin care trece. Oamenii empatizează, se regăsesc în personajele noastre.

În ce alte proiecte mai sunteți implicați? Împreună, separat…

Mara: Momentan, toată atenția noastră este focusată pe serial, deoarece petrecem cea mai mare parte din timp la filmări. În afară de zilele în care sunt pe set, sau chiar și acolo, în pauze, mă concentrez pe scrierea lucrării de licență și pe examenele pe care le mai am de dat.

Alecsandru: Momentan ne concentrăm pe proiectul actual, încercăm să facem colaborarea aceasta cât mai fructuoasă, să ajungem cât mai aproape de sufletele telespectatorilor. Ce-o fi după acest proiect… om vedea…

Mara îți dorești un rol de „fată rea”? Ce personaj negativ crezi că te-ar „prinde”?

M-am gândit de multe ori la cum ar fi dacă aș juca un personaj negativ și dacă m-aș potrivi. Poate la prima vedere, telespectatorii, cunoscându-mă drept „Adela”, s-ar obișnui mai greu cu mine în ipostaza de „fată rea”, dar nu m-ar deranja să accept și această provocare.

Dar tu, Alecsandru? Băiat rău…

Cu băiatul bun am observat că empatizează publicul telespectator. Mi-e frică de reacțiile de pe stradă în caz că aș avea un rol negativ, în caz că personajul meu ar strica fărâma de paradis a celorlalți. Dar poate ar trebui să mă bucur la aceste reacții, căci ar demonstra că ne facem treaba bine la cadru.

Revenind, îmi doresc orice rol care reprezintă o provocare pentru mine, pe care, în aparență, să nu știu să-l fac. Dacă acela se nimerește a fi un rol negativ, de „băiat rău”, băiat rău să fie!

Apropo de băiat rău… cât de rebeli ați fost în adolescență?

Mara: Nu pot spune că am fost o adolescentă rebelă, dar am avut și eu momentele mele. Sunt o persoană echilibrată, îmi place să am totul pus la punct și să îmi fac planurile din timp.

Alecsandru: Am chiulit în clasa a 6-a la matematică și m-am simțit vinovat 2 săptămâni, în liceu purtam plete (niște cârlionți un pic mai mari, n-au apucat să ajungă plete decât prin a 12-a). Rebeliunea mea cea mai mare a fost din clasa a 11-a, când am devenit colaborator cu teatrul Jean Bart din Tulcea și îmi făceam temele în culise, cât nu aveam de intrat în scenă.

Cum „sună” vacanța perfectă pentru voi?

Mara: La prima citire, aș fi spus: într-o țară caldă, pe o plajă, la soare și fără responsabilități. Dacă mă gândesc mai bine, pot spune că mă simt bine oriunde sunt alături de prieteni sau familie.

Alecsandru: Depinde de contextul în care aștepți vacanța. Dacă m-ați fi întrebat prin iunie 2020, când incertitudinea era mare, aş fi răspuns că vacanţa perfectă e pe platoul de filmare sau pe scenă. Acum ar merge şi o pauză de o săptămână, poate două, în care să aud valurile (ale Dunării, ale Mării Negre, ale altei mări, ale vreunui ocean) și… atât.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton