Homepage  / Articole

Foto| Adela şi Radu au fost în vacanţă în Seychelles

Foto| Adela şi Radu au fost în vacanţă în Seychelles

de Redactia Tvmania

Adela Popescu si Radu Vâlcan au petrecut o… iarnă fierbinte în insulele Seychelles. Cei doi s-au întors din vacanţă cu peste 5.000 de fotografii şi amintiri de neuitat din una dintre cele mai frumoase destinaţii.

“Nu cred că voi mai vedea vreodată ceva mai frumos, căsuţă pe plajă, peştele proaspăt, turcoazul apei şi vegetaţia, toate împreună îmi taie respiraţia doar când îmi amintesc de ele”, povesteşte Adela Popescu.

Adela şi Radu împărtăşesc aceeaşi viziune în privinţa vacanţei ideale. Amândoi le preferă pe cele spontane şi adoră să experimenteze bucătăria locală a fiecărei destinaţii alese.

“De obicei ne hotărâm pe ultima sută de metri unde mergem, nu ne facem planuri pe termen lung din acest punct de vedere. Am fost înconjuraţi de multă linişte, asta ne-a plăcut foarte tare, exact asta am şi căutat, un loc în care să ne odihnim, să ne liniştim…am explorat mult locul respsectiv, ne urcam în maşină, ajungeam pe o plajă, apoi pe alta… De-ale bucătăriei am încercat mâncarea tradiţională”, mărturiseşte Radu.

[imagebrowser id=1149]

“Nu ne-am făcut program şi fiecare moment a fost aşa cum aveam chef :). Îmi place să încerc mâncărurile locale, cafeaua. Dacă s-ar putea mi-aş împărţi vacanţa în 3 locaţii din aceeaşi destinaţie, pentru a avea senzaţia că am 3 vacanţe într-una”, declară Adela.

Radu a avut grijă ca din kit-ul de vacanţă să nu lipsească aparatul foto.

“În această vacanţă am făcut peste 5.000 de fotografii”

Adela s-a preocupat de vestimentaţia pentru o vacanţă perfectă la malul oceanului:

“Nu ne lipsesc niciodată din bagajul de vacanţă hainele moi din bumbac şi slapii”.

Adela şi Radu s-au întors cu forţe proaspete pentru filmările de la serialul “Pariu cu viaţa”, iar în weekend-uri Adela merge în concerte alături de Dj Project, cu care a lansat de curând single-ul “Vraja ta”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton