Homepage  / Articole

Adela şi Radu: Vacanţă în Halkidiki

Adela şi Radu: Vacanţă în Halkidiki

de Redactia Tvmania

Deşi programaseră cu lux de amănunte o vacanţă în Italia, o operaţie de deviaţie de sept – pe care Adela Popescu a fost nevoită să o facă – le-a dat planurile peste cap actriţei şi iubitului ei, Radu Vâlcan, au povestit aceştia în revista TVSatelit care apare pe piaţă pe 23 iulie.

“Iniţial noi am planificat altă destinaţie pentru vacanţă, voiam să mergem în Italia. Însă singura perioadă în care mă puteam opera de deviaţie de sept era în vară, înainte de vacanţă, aşa că a trebuit să schimbăm locul pentru că era riscant să zbor”, ne-a zis Adela.

Aşa că cei doi iubiţi au ajuns până la urmă în Grecia, în Halkidiki.

“Am fost într-o croazieră şi am văzut muntele Athos, am trecut prin oraşul Kavala, un oraş-port de coastă absolut superb, care a devenit oraşul preferat. Am mâncat fructe de mare excepţionale, am găsit taverne aşa cum visam, pe malul mării, cu scaune şi mese albe şi pereţi albaştri, am băut vinul casei, ne-am plimbat pe mare, pe plajă, am făcut poze şi am înotat foarte mult, a fost o vacanţă extrem de reuşită”, a povestit, entuziasmat, Radu Vâlcan.

Întorşi în ţară, Adela Popescu şi Radu Vâlcan au început deja repetiţiile pentru noul serial “Pariu cu viaţa”, ce va fi difuzat în toamnă de Pro TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton