Homepage  / Vedete străine

Adele a împlinit 34 de ani. Artista a postat imagini cu ea în rochie scurtă, fără pic de machiaj

Adele a împlinit 34 de ani. Artista a postat imagini cu ea în rochie scurtă, fără pic de machiaj

de Cătălina Matei,

Pe 5 mai, una dintre cele mai apreciate voci din lume, Adele, a împlinit 34 de ani, iar momentul a fost marcat printr-o postare specială. Artista a publicat pe contul său de Instagram imagini cu ea purtând o rochie scurtă și dezvăluindu-și cu mândrie ridurile.

După mai bine de o lună de când nu a mai postat nimic pe rețelele de socializare, Adele a revenit pe contul său de Instagram cu două imagini speciale cu ocazia aniversării a 34 de ani. Artista apare într-o rochie scurtă, cu mâneci bufante și, surpriză, fără pic de machiaj.

Ce diferență o face un an! Dacă timpul continuă să se vindece și să netezească toate ridurile din viața mea așa cum o face pe măsură ce anii trec, atunci abia aștept să împlinesc 60 de ani! Niciodată nu am fost mai fericită! Atâtea lecții, atâtea binecuvântări pentru care să fiu recunoscătoare. Așa arată 34 de ani și îmi place aici! Mulțumesc pentru dragostea transmisă de ziua mea de naștere”, a scris Adele în dreptul imaginilor surprinse de fotografa Raven B. Varona.

În prima imagine, Adele apare într-o poziție artistică, iar cea de-a doua o arată pe solistă așa cum este ea fără pic de produse de make-up, cu ridurile și pistruii la vedere și zâmbind larg, cuceritor. De altfel, cântăreața a recunoscut că-i merge bine pe toate planurile și că este mai fericită ca oricând.

Adele s-a logodit cu Rich Paul?

La începutul anului, Adele a stârnit  zvonuri de logodnă după ce a fost văzută la Brit Awards 2022 cu un inel mare pe degetul inelar stâng. Artista a purtat o rochie personalizată Giorgio Armani Privé la eveniment și a strălucit pe covorul roșu.

Adele / foto Hepta

În prezent, Adele are o relație cu managerul sportiv Rich Paul. S-a scris că cei doi ar fi avut ceva probleme în cuplu după ce s-a aflat că, în timpul unei conversații cu el, artista „a plâns și a strigat” la telefon în timp ce se pregătea pentru rezidența recent amânată din Las Vegas. Însă relația merge mai departe.

Adele la The BRIT Awards 2022 / foto Hepta
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton