Homepage  / Vedete străine

Adele a izbucnit în plâns în timpul unui concert. Printre lacrimi, a explicat ce a emoționat-o

Adele a izbucnit în plâns în timpul unui concert. Printre lacrimi, a explicat ce a emoționat-o

de Roxana Mirea,

Adele a izbucnit în lacrimi, în timpul unui concert din cadrul turneului său din Las Vegas. Artista nu s-a mai putut controla și a început să plângă. Printre lacrimi, ea a încercat să le explice oamenilor din public reacția ei. Iată ce a emoționat-o profund pe Adele.

Adele, în lacrimi în timpul unui concert

Adele a izbucnit în plâns în timpul unui concert din turneul său din Las Vegas. Celebra artistă a fost emoționată până la lacrimi de interacțiunea cu un fan. După cum se poate vedea într-un clip postat pe rețelele sociale, cântăreața se plimba printre spectatori, cântând și vorbind cu fanii, când un bărbat a apărut pentru a-i arăta lui Adele o fotografie cu soția sa, pe care o avea pe telefon.

După ce a cântat puțin, o Adele în lacrimi i-a dedicat o reprezentație bărbatului, iar mai târziu a plâns în timp ce a explicat mulțimii reacția ei emoționantă.

@adeleaccess A very special moment from Adele’s concert this past Friday #adele #weekendswithadele #adelevegas #adelelive #someonelikeyou #whenwewereyoung ♬ Someone Like You – Adele

Când mă plimb prin mulțime, mi-aș dori să puteți vedea ceea ce văd eu”, a împărtășit ea. „Pentru că știu că vorbesc cu câțiva oameni în fiecare seară, dar apoi văd doar mici povești ale oamenilor care se întâmplă…”

Era un bărbat, care stătea acolo, cu telefonul în mână. Cred că era soția lui pe telefon și nu cred că este aici, iar asta m-a emoționat foarte tare”, a explicat Adele, sugerând că soția bărbatului a murit, ea a adăugat: „Îmi pare foarte rău pentru pierderea ta și nu mi-am dat seama ce îmi arăți până când nu am ajuns aici”.

Văd aceste mici buzunare din viețile oamenilor în timp ce trec pe acolo și este atât de frumos”, a adăugat ea, printre lacrimi.

Cu ce problemă de sănătate se confruntă Adele

La începutul acestui an, Adele a fost sinceră cu privire la o problemă de sănătate care a afectat-o în timpul turneului său din Las Vegas. După ce cântăreața a stârnit aparent îngrijorarea unor fani după ce a avut dificultăți în a traversa scena în timpul spectacolului său live de Revelion din Las Vegas, ea a vorbit despre faptul că suferă de dureri de spate intense și cronice.

În timp ce șchiopăta de la o parte la alta a scenei pentru a interacționa cu spectatorii – într-un moment împărtășit de mai mulți fani pe rețelele sociale – Adele a explicat: „Trebuie merg clătinat în aceste zile, deoarece am o sciatică foarte gravă”.

Sciatica este o afecțiune caracterizată printr-o durere ascuțită și intensă care urcă de-a lungul nervului sciatic și poate provoca disconfort și dureri grave în partea inferioară a spatelui, în șolduri și în coapse.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton