Homepage  / Vedete / Vedete străine

Adele a lansat „Easy On Me”, prima piesă după o pauză de 6 ani. Videoclipul, vizionat de 18 milioane de ori în 10 ore

Adele a lansat „Easy On Me”, prima piesă după o pauză de 6 ani. Videoclipul, vizionat de 18 milioane de ori în 10 ore
5

de Andra Stana,

Adele a lansat prima ei piesă, după o pauză de 6 ani. Cântăreața se bucură de un real succes, iar piesa „Easy On Me” a fost pe placul fanilor săi. În scurt timp de la lansarea videoclipului, acesta a fost urmărit de aproape 20 milioane de ori.

Adele a lansat videoclipul piesei „Easy On Me”

Astăzi, vineri, 15 octombrie, artista de 33 de ani a lansat single-ul „Easy On Me”. Videoclipul a fost regizat de Xavier Dolan, care s-a ocupat și de piesa „Hello”. Cineastul canadian este cunoscut pentru producțiile „Juste la fin du monde” şi „Matthias & Maxime”, scrie libertatea.ro.

„Easy On Me” este prima melodie a lui Adele după 6 ani de pauză. Piesa face parte din lista de melodii de pe albumul „30”. Lansarea noului album al lui Adele este programată să aibă loc pe 19 noiembrie.

Adele a lansat o nouă piesă, după 6 ani de pauză. Ascultă Easy on Me (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Videoclipul acestui single a fost filmat luna trecută în Quebec.

Număr imens de vizualizări pentru piesa nouă a lui Adele

În primele zece ore de la lansare, videoclipul a fost vizionat de peste 18 milioane de ori. În primele șapte ore de la lansare, noua melodie a lui Adele a fost ascultată de peste 13 milioane de ori pe YouTube.

Adele, cunoscută pentru piesele, „Hello” şi „Someone Like You”, a declarat că noul său album explică schimbările ce au avut loc în viața sa în ultima perioadă. Totodată, artista a mai menționat că noile melodii reprezintă o scrisoare de dragoste pentru fiul ei, care are astăzi 9 ani.

Artista internațională a mărturisit că melodiile de pe noul album au fost compuse în timpul „celei mai zbuciumate perioade” din viața ei, cunoscut fiind faptul că Adele a trecut printr-un divorț.

Adele a divorțat în urmă cu cinci ani

Timp de 8 ani, vedeta a avut o relație cu Simon Konecki, fondatorul drop4drop, o organizaţie de caritate care luptă pentru accesul global la apă potabilă curată. Apoi, în 2012 aceștia au devenit părinții unui băiețel, pe nume Angelo.

Patru ani mai târziu, Adele şi Simon Konecki s-au căsătorit (în mare secret, pentru a evita presa, n.r.). Mariajul lor a durat doar trei ani: au divorțat din cauza neînțelegerilor.

Astăzi cei doi împart custodia băiatului lor. După divorț, cuplul s-a angajat „să-şi crească împreună fiul cu dragoste”, s-a arătat într-o declarație dată publicității de către reprezentanții oficiali ai artistei, potrivit bbc.com.

Adele, una din cele mai mari cântărețe ale anilor 2000

Adele a lansat de-a lungul carierei muzcale trei albume care au intrat imediat în topurile difuzărilor la radio. Primul album s-a vândut în mai bine de 6 milioane de exemplare. Chiar dacă primul album s-a bucurat de un succes incontestabil, cel de-al doilea a fost de aproape cinci ori mai bine vândut decât primul, fiind achiziționat de 29 de milioane de persoane.

„Rolling in the Deep”, „Someone Like You” şi „Set Fire to the Rain” sunt trei dintre piesele care au făcut-o celebră pe artistă.

În 2011, artista a suferit o operație la corzile vocale, în urma unei hemoragii. În 2017, ea și-a anulat ultimele două concerte ale turneului său mondial, la sfatul medicilor, pentru că își forțase prea mult vocea.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton