Homepage  / Vedete străine

Adele a spus cu ce problemă de sănătate se confruntă. De ce și-a îngrijorat fanii

Adele a spus cu ce problemă de sănătate se confruntă. De ce și-a îngrijorat fanii
7

de Roxana Mirea,

Adele și-a îngrijorat fanii atunci când, în timpul concertului său live de Revelion din Las Vegas, a avut dificultăți în merge dintr-o parte în alta a scenei. Ulterior, artista a explicat că se confruntă cu o problemă de sănătate.

Cu ce problemă de sănătate se confruntă Adele

Adele a vorbit cu sinceritate despre o problemă de sănătate care a afectat-o în timpul turneului său din Las Vegas. După ce cântăreața a stârnit aparent îngrijorarea unor fani după ce a avut dificultăți în a traversa scena în timpul spectacolului său live de Revelion din Las Vegas, ea a vorbit despre faptul că suferă de dureri de spate intense și cronice, scrie etonline.com.

În timp ce șchiopăta de la o parte la alta a scenei mari pentru a interacționa cu membrii publicului – într-un moment împărtășit de mai mulți fani pe rețelele sociale – Adele a explicat: „Trebuie merg clătinat în aceste zile, deoarece am o sciatică foarte gravă”.

Cum se pronunță, de fapt, numele lui AdeleIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sciatica este o afecțiune caracterizată printr-o durere ascuțită și intensă care urcă de-a lungul nervului sciatic și poate provoca disconfort și dureri grave în partea inferioară a spatelui, în șolduri și în coapse.

În 2021, Adele a dezvăluit că s-a mai confruntat de două ori cu hernie de disc. Prima dată s-a întâmplat când avea 15 ani. Apoi, ea s-a lovit din nou la spate în ianuarie 2021.

Am avut dureri de spate timp de jumătate din viață, într-adevăr”, a povestit Adele. „Se acutizează, de obicei din cauza stresului sau a unei poziții stupide”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton