Homepage  / Vedete străine

Adele a suferit o accidentare gravă la spate. Fiul ei a vrut să-i facă o farsă care nu s-a sfârșit deloc bine

Adele a suferit o accidentare gravă la spate. Fiul ei a vrut să-i facă o farsă care nu s-a sfârșit deloc bine
6

de Roxana Mirea,

Adele a dezvăluit că a suferit o accidentare gravă la spate, anul trecut. Fiul ei, care atunci avea opt ani, a vrut să îi facă o farsă, iar deznodământul a fost unul cu adevărat nefericit. Adele s-a ales cu o hernie de disc în urma farsei.

Adele s-a accidentat grav la spate

Adele a dezvăluit într-un interviu acordat revistei Elle că a suferit o hernie de disc la spate în ianuarie 2021, după ce fiul ei, Angelo, a sărit să o sperie. În urma acelei glume, artista în vârstă de 34 de ani s-a ales o hernie de disc L6, situată în apropierea coccisului.

Fiul ei în vârstă de 9 ani ar fi încercat să-i facă o farsă într-un moment în care ea ieșea din baie. Băiețelul a sărit să o sperie, iar atunci s-a produs accidentul. Nu este prima dată când Adele are probleme cu spatele. Se pare că artista a avut probleme cu spatele „încă din adolescență”, a transmis revista de modă.

În plus, cântăreața a anunțat recent noi date – începând cu luna septembrie – pentru turneul său de rezidență din Las Vegas, la Caesars Palace.

Graham Norton Show in LondonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Nu pot exprima în cuvinte cât de entuziasmată sunt să pot anunța în sfârșit aceste concerte reprogramate. Mi s-a frânt inima cu adevărat când a trebuit să le anulez”, a scris vedeta pe Instagram.

După ceea ce pare o veșnicie în care m-am gândit la logistica spectacolului pe care îmi doresc cu adevărat să îl ofer, și știind că se poate întâmpla, sunt mai entuziasmat ca niciodată!”.

Cântăreața nu a spus dacă accidentarea la spate va avea sau a avut vreun impact asupra viitoarelor spectacole din Vegas, care vor avea loc până pe 25 martie 2023.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton