Homepage  / Vedete / Vedete străine

Adele a vorbit despre viața ei amoroasă din acest moment. Are sau nu o relație?

Adele a vorbit despre viața ei amoroasă din acest moment. Are sau nu o relație?

de Redactia Tvmania

După o lungă tăcere, Adele a vorbit despre viața sa amoroasă. Artista a dezvăluit dacă formează un cuplu cu cineva sau este încă singură. 

De câteva luni în tabloidele de peste ocean se zvonește că Adele și-ar fi refăcut viața alături de rapper-ul Skepta. Deși de atunci nu a confirmat, nici infirmat zvonurile despre acest subiect, artista a postat pe Instagram un mesaj cu subînțeles pentru toți fanii săi.  În aceeași postare, aceasta a ținut să mulțumească și echipei emisiunii Saturday Night Live, a cărei gazdă a fost weekendul trecut. 

„M-am distrat excelent la SNL! Mulțumesc celei mai minunate distribuții, echipe, scenariști și producători. Ce grup sublim de oameni sunteți”, a scris Adele, mulțumind și celor care au asistat din public la repetiții și la show-ul live.

„Am făcut asta cu bucurie și sper că și voi ați avut parte uitându-vă. Mult noroc America cu alegerile. Vă iubesc mult. Aveți grijă unul de celălalt și încercați să fiți mai îngăduitori unul cu celălalt. Halloween fericit!”, a scris Adele.

Cântăreața și-a încheiat postarea spunând: „Mă întorc acum în peștera mea pentru a fi doamna (singură) cu pisici”. Această frază vine să răspundă tuturor presupunerilor din ultima vreme cu privire la viața amoroasă a lui Adele.

 


Până de curând, când cei doi au flirtat în văzul tuturor pe Instagram, iar Adele i-a făcut cadou rapper-ului cu ocazia celei de-a 38-a aniversări tot felul de cadouri scumpe, printre care și un lanț de aur de 16.000 de lire sterline.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton