Homepage  / Vedete străine

Adele a zăcut în pat săptâmâni întregi după ce a anunțat divorțul. „Am fost devastată”

Adele a zăcut în pat săptâmâni întregi după ce a anunțat divorțul. „Am fost devastată”

de Roxana Mirea,

Fanii apreciază faptul că Adele a normalizat frământările emoționale care vin odată cu un divorț, după lansarea single-ului „Easy on Me”. Înainte de lansarea noului album, artista a vorbit despre realitatea prin care a trecut după ce s-a despărțit de fostul ei soț, Simon Konecki.

M-a întristat foarte mult”, a spus ea pentru Rolling Stone. „Apoi, să fie atât de mulți oameni care să nu știe că am făcut ca asta să funcționeze… M-a devastat al naibii de mult. Îmi era rușine. Nimeni nu m-a făcut să mă simt jenată, dar te simți ca și cum nu ai făcut o treabă bună.

„Nu mă cunoșteam cu adevărat”

Deși relația lui Adele cu Simon Konecki și fiul lor, Angelo, a fost ținută relativ privată, fanii au presupus că s-ar putea aștepta la o melodie nouă din partea ei ca urmare a separării. Entuziasmul pentru acest lucru a fost o reacție dificilă de înțeles pentru ea, potrivit Yahoo Entertainment.

Când de confrunți cu așa ceva, acel gen de lucru semnificativ care se petrece în viața ta, mintea ta se întreaptă spre acele locuri: „De ce ei nu mă plac? De ce ar scrie asta dacă m-au urmărit de 10 ani?”, a explicat artista. „Totuși, în realitate, asta nu este responsabilitatea lor. În realitate, responsabilitatea lor ca fan este să-și dorească o melodie bună și să spere că le voi livra asta.”

Adele a trecut printr-o serie de realizări care au venit odată cu despărțirea de fostul soț. „Nu mă cunoșteam cu adevărat”, a spus ea. „Credeam că mă cunosc. Nu știu dacă a fost din cauza întoarcerii mele pe Saturn sau pentru că mă îndreptam cu adevărat spre treizeci de ani, dar pur și simplu nu mi-a plăcut cine sunt.

Adele a stat săptămâni în pat, după divorț

În timp ce a rămas în afara reflectoarelor, Adele a trecut printr-un proces de vindecare, despre care a spus că a fost „cu suișuri și coborâșuri”, amintindu-și momentele în care se simțea plină de speranță când și-a sărbătorit aniversarea de 31 de ani. „A fost prima dată când am simțit că am avut o seară cu adevărat frumoasă și că eram bine să fiu în casă și să mă culc singură. Nu eram entuziasmată, dar așteptam cu nerăbdare ziua următoare.” Totuși, a doua zi a rămas în pat.

În cele din urmă, a apelat la noi metode și un nou mod de viață pentru a obține controlul asupra sănătății sale mintale. Exercițiile fizice au ajutat-o.

Pentru orice lucru care mi-ar putea calma anxietatea, m-am aruncat cu capul înainte”, a spus ea. „Dacă îmi pot transforma puterea și corpul în acest fel, cu siguranță o pot face pentru emoțiile mele, creierul și bunăstarea mea interioară. Asta a fost ceea ce m-a determinat.”

„A fost de nesuportat”

De asemenea, a apelat la fiul ei pentru un sentiment de liniște în timpul perioadei dificile din viața ei, împărtășindu-i sentimentele ei în timpul conversațiilor de dinainte de culcare, pe care a început să le înregistreze.

A fost de nesuportat”, a spus ea despre anxietatea ei la acea vreme, „Așa că, dacă aș începe să fiu îngrijorat de ceva ce aș fi putut sau nu aș fi putut să spun, aș putea pur și simplu să ascult din nou acele înregistrări și să spun: „OK, sunt bine.'”

Din fericire, Adele iubește din nou. Artista a confirmat relația pe care o are cu agentul sportiv Rich Paul. De asemenea, ea a lucrat să îmbunătățească și relația pe care o are cu sine însăși, după ce a abordat problemele din trecutul ei. „Cred că nu am dat niciodată totul într-o relație. Întotdeauna am avut această teamă de la o vârstă foarte fragedă că oricum mă vei părăsi, așa că o să plec eu sau nu voi investi nimic din mine în relație.”

Adele și Simon au început să formeze un cuplu în 2011, iar în 2012 a apărut pe lume fiul lor. Cei doi au divorțat în 2019.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton