Homepage  / Vedete străine

Adele dezvaluie primul fragment din „Easy on Me”, primul single de pe albumul „30”

Adele dezvaluie primul fragment din „Easy on Me”, primul single de pe albumul „30”

de Roxana Mirea,

Adele lansează prima ei piesă muzicală în decurs de șase ani. Artista este cunoscută pentru melodiile ei celebre, precum „Hello” și „Someone like you”, iar fanii ei așteptau cu nerăbdare să îi mai încânte cu o nouă piesă. Așteptarea a luat sfârșit pentru că Adele a dezvăluit primul fragment din „Easy on Me”, primul single de pe albumul „30”

Adele lansează prima melodie după 6 ani

Adele s-a retras din industria muzicală timp de șase ani de zile. în toată această perioadă de timp, celebra cântăreață n-a mai lansat nicio piesă muzicală, spre dezamăgirea fanilor ei. Vedeta este cunoscută pentru piese celebre precum „Hello” și „Someone like you”. Acum, Adele și-a anunțat fanii că revine în lumea muzicii și că va lasa melodia „Easy on Me”.

Ea a publicat marți, 5 octombrie, pe rețelele sociale, un scurt fragment din videoclipul melodiei „Easy on Me” și a menționat că piesa va fi lansată pe 15 octombrie. Adele a publicat pe Instagram, Twitter și YouTube 21 de secunde dintr-un videoclip alb-negru. În clip, artista este la volan, se uită în oglinda retrovizoare, introduce o casetă în casetofon și dă volumul muzicii mai tare. Pe fundal se aude o muzică de pian, dar nu și vocea cântăreței.

„Easy on Me” va fi lansată pe 15 octombrie

Adele a anunțat că melodia „Easy on Me” va fi lansată pe 15 octombrie, iar cel de-al patrulea album al ei este aşteptat să urmeze curând şi este crezut că va fi intitulat „30”, potrivit BBC.

Pe Instagram, fragmentul din videoclip publicat de artistă a fost urmărit de peste 12 milioane de oameni, iar pe YouTube, de peste 4 milioane. Asta până acum.

Fanii ei de-abia așteaptatea lansarea melodiei.

„Eu, după 20 de secunde: este cel mai bun cântec pe care l-am ascultat vreodată”, „În sfârșit”, „Adele este aici pentru a salva muzica”, „Va fi cântecul anului, cu siguranță”, „Ea este o legendă. Fiecare melodie de-ale ei are o poveste minunată”, „Adele, una dintre cele mai talentate femei din industria muzical, se întoarce”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton