Homepage  / Vedete străine

Adele, ținută superbă la Gala Brit Awards 2022. Detaliul care a atras atenția tuturor

Adele, ținută superbă la Gala Brit Awards 2022. Detaliul care a atras atenția tuturor
10

de Roxana Mirea,

Adele a atras toate privirile la Gala Brit Awards 2022, arătând spectaculos pe covorul roșu într-o rochie neagră superbă. Totuși, un alt detaliu a atras atenția tuturor: inelul uriaș cu diamant de pe degetul ei inelar stâng. Acest detaliu a făcut pe toată lumea să se întrebe dacă nu cumva Adele s-a logodit cu iubitul ei Rich Paul.

Adele s-a logodit cu Rich Paul?

Adele stârnește zvonuri de logodnă după ce a fost văzută la Brit Awards 2022 cu un inel mare pe degetul inelar stâng. Artista în vârstă de 33 de ani a purtat o rochie personalizată Giorgio Armani Privé la eveniment și a strălucit pe covorul roșu.

În prezent, Adele are o relație cu managerul sportiv Rich Paul. S-a scris că cei doi ar fi avut ceva probleme în cuplu după ce s-a aflat că, în timpul unei conversații cu el, artista „a plâns și a strigat” la telefon în timp ce se pregătea pentru rezidența recent amânată din Las Vegas.

BRIT Awards – LondonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Adele a plâns și nu a putut trece printr-o singură repetiție completă în ultima lună. Era mereu la telefon cu Rich… strigând și plângând puternic”, a spus o sursă legată de echipa de conducere de la Caesars Palace, unde urmau să aibă loc spectacolele, potrivit Page Six.

În încercarea ei de a pune punct zvonurilor, Adele a publicat un selfie neclar pe Instagram săptămâna trecută, în care zâmbește, dând de înțeles că este fericită, dar a avut grijă să îl menționeze și pe iubitul ei.

Bună, sunt foarte fericit să spun că voi cânta la Brits săptămâna viitoare!! Și voi veni și eu să-l văd pe Graham (Norton) pentru a discuta pe canapea cât timp sunt și eu în oraș! De abia aștept! Oh, și Rich vă trimite dragostea lui”, a scris Adele pe Instagram.

Cei doi sunt împreună de aproximativ șase luni și au fost văzuți pentru prima împreună la meciul 5 al finalei NBA 2021 de vara trecută.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton