Homepage  / Vedete / Vedete străine

Adele s-a despărțit de rapperul Skepta după câteva luni de relație

Adele s-a despărțit de rapperul Skepta după câteva luni de relație

de Redactia Tvmania

Adele și rapperul Skepta s-au despărțit după doar câteva luni de relație. După ce a divorțat de tatăl copilului ei, în septembrie anul trecut, artista și-a găsit destul de repede un nou partener. Se pare că noua relație a lui Adele nu a durat prea mult, astfel că rapperul Skepta a anunțat despărțirea într-o melodie, potrivit mirror.co.uk.

La capitolul dragoste, artista internațională are ghinion, însă cu siguranță soarele va răsări și pe strada ei. Adele este acum o femeie liberă și se ocupă de fiul ei, Angelo.

Adele a divorțat după 3 ani de căsnicie

După trei ani de căsnicie ani, Adele și Simon Konecki au divorțat. Deși au format un cuplu încă din 2011 și au un fiu împreună, Adele și partenerul ei, omul de afaceri Simon Konecki, s-au decis să meargă pe drumuri separate.

Adele a devenit mamă în anul 2012, însă cei doi s-au căsătorit abia în 2016, după cinci ani de relație, în cadrul unei ceremonii secrete, Adele confirmând vestea mariajului abia un an mai târziu, în timpul discursului de acceptare la Premiile Grammy. Conform surselor, ea a fost cea care a băgat divorțul de Simon Konecki.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton