Homepage  / Știri

Adele se retrage din showbiz pentru cinci ani

Adele se retrage din showbiz pentru cinci ani

de Redactia Tvmania

După ce duminica trecută a triumfat la Premiile Grammy de anul acesta câștigând toate la toate cele șase categorii la care fusese nominalizată, Adele a mărturisit că plănuiește să se concentreze mai mult asupra vieții ei personale, cel puțin în viitorii cinci ani, scrie Daily Mail.

Se pare că Adele este convinsă că vrea să acorde mai multe timp iubitului ei Simon Konecki. Cântăreața de 23 de ani se ferește astfel să repete experiența din trecut, când munca în exces a făcut-o să sufere din dragoste. Întrebată ce planuri are pentru viitor, Adele a mărturisit:

„Ies din peisaj pentru patru sau cinci ani. Dacă lucrez în continuu, relațiile mele se duc pe apa sâmbetei. Așadar, cel puțin acum am destul timp să scriu un album vesel. Și să fiu îndrăgostită și fericită”, a spus Adele într-un interviu acordat ediției americane a revistei Vogue, pe coperta căreia apare în luna martie.

Cântăreața a spus că nu exclude nici un eventual mariaj cu iubitul ei, nici chiar apariția unui copil în viața ei. Despre calitățile ei într-o relație, Adele pune pe primul loc faptul că știe să gătescă, dar nu uită nici de alte puncte cheie.

„Aș face orice pentru bărbatul meu. Sunt haioasă. Vreau mereu să fac sex. Ei bine, multe fete nu vor asta!”, a spus Adele.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton