Homepage  / Vedete / Vedete străine

Adele și fostul soț locuiesc la o stradă distanță. Motivul pentru care Simon Konecki nu s-a îndepărtat de artistă

Adele și fostul soț locuiesc la o stradă distanță. Motivul pentru care Simon Konecki nu s-a îndepărtat de artistă

de Redactia Tvmania

La mai bine de un an după ce Adele și-a anunțat despărțirea de fostul soț Simon Konecki, publicația People anunță că cei doi, deși sunt divorțați, au decis să rămână vecini, ba chiar prieteni. 

Se pare că fostul soț al artistei locuiește vis a vis de ea și fiul pe care îl au cei doi împreună, Angelo, în vârstă de 7 ani. 

„Cei doi își doresc să facă tot ce este mai bine pentru Angelor. Fiul ei înseamnă totul pentru ea”, a declarat o sursă pentru publicația mai sus menționată. 

Aceeași persoană a povestit că în această perioadă, ca noi toți de altfel, Adele a petrecut mai mult timp decât de obicei acasă:

„Îl ajută pe Angelo cu temele și gătește foarte mult. Îi place să stea acasă și să fie mamă cu normă întreagă”. 

 

Divorțul de fostul ei soț, omul de afaceri Simon Konecki, care a avut loc anul trecut în luna aprilie, a reprezentat un „factor important” care a determinat-o pe Adele să facă o schimbare în viața ei și în alt plan. Vedeta a slăbit peste 50 de kilograme și a surprins pe toată lumea cu fotografia postată de ziua ei în care i-am putut vedea silueta. 

„Adele a slăbit pentru ea. Faptul că s-a mutat în Los Angeles, acumulat și cu presiunea de a arăta într-un anumit fel venită din partea industriei, cu siguranță acestea au fost lucrurile care au motivat-o. Nu s-a întâmplat un lucru care să o facă să slăbească, dar a vrut ca totul să fie făcut într-un ritm destul de lent. Este vorba de a fi sănătos. Ea nu vorbește despre asta și nici oamenii nu întreabă. Este foarte discretă în privința asta și încă se obișnuiește cu noul ei corp și aspect. A fost un proces lent, treptat și sănătos”, a declarat o sursă pentru Hollywood Life.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton