Homepage  / Vedete

Adele va lua o pauză de la turnee în următorii zece ani

Adele va lua o pauză de la turnee în următorii zece ani

de Redactia Tvmania

Adele nu va mai planifica niciun turneu în următorii zece ani. Artista a luat această decizie având în vedere că fiul său, Angelo, va începe școala în curând și nu va mai putea să o însoțească la concerte, scrie The Sun.

adele

După ce îşi va termina turneul mondial de peste 100 de concerte în care se află momentan (început în martie, Adele Live 2016 se va încheia în noiembrie), cântăreaţa britanică în vârstă de 27 de ani va lua o pauză de la muzică.

„Angelo este acum prioritatea ei numărul unu. E cel mai important în viaţa ei. L-a luat peste tot cu ea şi cum fiul ei va începe şcoala la anul, nu va mai putea să meargă în turneu alături de mama sa. Adele nu vrea să fie absentă din viaţa fiului său, aşa că a fost o decizie uşoară pentru ea să renunţe la turnee”, a spus o sursă citată de publicația menționată.

Nu este prima dată când apar vești despre o pauză pe care Adele o va lua de la turnee. În primăvară, aceeași publicație dădea drept sigură o perioadă de cinci ani în care artista ar fi renunțat la plimbări și concerte, după cum TVMania scria aici.

Ar putea merge la Harvard

Adele a recunoscut în cadrul unui concert recent că și-ar dori să studieze la Harvard și că a trebuit să renunțe până acum la studiile universitare pentru a se dedica carierei ei muzicale.

„Eram pregătită să încep să studiez la Universitatea din Liverpool, însă mi s-a oferit un contract cu o casă de discuri şi am acceptat. Nu regret decizia, însă acum aş vrea să studiez la Harvard”, a spus artista.

Citește și:

Adele va lua o pauză de 5 ani de la muzică

Adele, cel mai bine vândut artist din 2015

Adele face sport pentru a slăbi

sursa foto: www.facebook.com/adele

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton