Homepage  / Vedete străine

Adele vrea să devină mamă pentru a doua oară.„Ar fi minunat dacă am putea”

Adele vrea să devină mamă pentru a doua oară.„Ar fi minunat dacă am putea”
7

de Roxana Mirea,

Adele trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu agentul sportiv Rich Paul. Relația celor doi devine din ce în ce mai serioasă, mai ales că Adele a declarat că își dorește să mai aibă „câțiva copii” în viitor. Pe de altă parte, celebra artistă a vorbit și despre fiul ei, Angelo.

Adele își dorește copii cu iubitul ei, Rich Paul

Adele speră că va mai avea copii în viitor. Cântăreața – care are o relație în prezent cu agentul sportiv Rich Paul – a discutat despre visul ei de a deveni mamă pentru a doua oară în timpul apariției sale de luni la podcastul „Desert Island Discs” de la BBC, potrivit Page Six.

Cu siguranță mi-ar plăcea să mai am câțiva copii„, i-a spus Adele prezentatoarei Lauren Laverne, după ce a fost întrebată cum își imaginează viața peste 10 ani. „Ar fi minunat dacă am putea. Dacă nu, îl am pe Angelo. Vreau doar să fiu fericită.”

Adele, în vârstă de 34 de ani, are un fiu, pe Angelo, în vârstă de 9 ani, cu fostul ei soț, Simon Konecki. Cei doi și-au finalizat divorțul în aprilie 2019. În ciuda despărțirii lor, artista a recunoscut că viața de co-părinte cu Konecki, în vârstă de 48 de ani, a fost mai ușoară decât a crezut că va fi.

Niciodată nu a fost cu adevărat complicat, pentru că suntem foarte buni prieteni. Doar peste cadavrul meu copilul meu va trece printr-un divorț urât. Nu există probleme și nu au existat probleme, așa că eu cred că a fost mai ușor să mă asigur că nu se va întâmpla așa ceva. Am fost binecuvântat cu el și este pur și simplu cel mai bun. Cu siguranță am abordat totul cu grație și cred că asta chiar a dat roade”, a spus ea în cadrul podcastului.

Graham Norton Show in LondonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ce a dezvăluit Adele despre fiul ei

În ceea ce-l privește pe actualul ei iubit, Paul, în vârstă de 40 de ani, cu siguranță știe și el câteva lucruri despre co-parenting. Agentul sportiv a devenit tată la o vârstă „foarte fragedă”, crescându-și cei trei copii în timp ce încerca să-și dezvolte afacerea. Paul a declarat anterior că, dacă și când va avea mai mulți copii, „abia așteaptă să fie un tată diferit – un tată mai răbdător”.

Lui Adele îi place în continuare să își păstreze viața de iubită și de mamă cât mai „privată” posibil. Cântăreața a declarat în cadrul podcastului că „iubește să fie mamă” și că acceptă modul în care maternitatea a schimbat-o în feluri „bune, rele și ciudate”. Ea a explicat, de asemenea, că așchia nu a sărit departe de copac pentru că fiul ei pare să-i calce pe urmele muzicale.

„Angelo s-a îndrăgostit pur și simplu de muzică… stăm jos și avem cele mai intense conversații despre muzică”, a explicat ea. „Ne așezăm și ascultăm aceste cântece împreună și le despărțim. Iar când vorbim despre ele, el întreabă: „Ce crezi că înseamnă asta?”. Eu îi răspund: ‘Nu știu. Ar putea însemna asta, ar putea însemna asta”. Este pur și simplu divin.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton