Homepage  / Articole

Adelina Chivu a venit în România pentru „Dansez”

Adelina Chivu a venit în România pentru „Dansez”

de Redactia Tvmania

Adelina Chivu va intra pentru prima dată în ringul de la “Dansez pentru tine” vineri seară, la Pro TV, pentru un moment coregrafic cu scop umanitar. Soția fotbalistului Cristi Chivu a acceptat propunerea de a dansa pentru a ajuta o fetiță de 11 ani, Ioana Lucia, dublă campioană mondială la balet, care visează să-și poată continua antrenamentele de dans de performanță.

Venită în țară alături de cele două fetițe ale ei pentru a pregăti așa cum se cuvine sărbătorile de iarnă în casă nouă, în timp ce soțul ei este în cantonament, Adelina nu a putut refuza propunerea producătorilor de la “Dansez pentru tine”.

Adelina va face pereche cu Edi Stancu, coordonatorul baletului emisiunii “Dansez pentru tine”, care a și conceput o coregrafie inedită și destul de dificilă. Adelina și Edi vor dansa un R&B plin de energie pe care îl repetă zi de zi, câte două ore pe zi.

“Edi este un dansator foarte talentat, antrenamentele sunt mult mai grele decât mi-am imaginat, mai ales că el nu este dispus să facă niciun fel de compromis și mi-a ales o coregrafie destul de grea. I-am spus că mă confundă cu dansatoarele din balet și chiar nu este cazul, dar nu am reușit deloc să-l conving să dansăm ceva mai simplu”, marturiseste Adelina.

Natalia Chivu își va susține mama din platoul de la „Dansez”

Deși îi place să danseze, Adelina preferă să se uite la prestațiile celor care au într-adevar talent: “Mai mult ca sigur relația mea cu dansul se va limita pe viitor la petrecerile din familie sau la ieșirile în oraș”, mărturisește Adelina Chivu.

Pentru momentul artistic de vineri seară, Adelina va fi susținută în platoul emisiunii de prietenele ei, dar și de fiica ei cea mare, Natalia, care este pasionată de dans.

“Cristi are un program infernal pentru acest sfârșit de an și era preocupat chiar că nici la televizor nu mă va putea vedea dacă este în cantonament chiar în acea seară…”, povestește Adelina, care regretă că soțul ei nu îi va fi alături în platou.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton