Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Adelina Pestrițu a postat noi imagini cu fiica ei, după doi ani de pauză de social media. Cum arată azi Zenaida

Adelina Pestrițu a postat noi imagini cu fiica ei, după doi ani de pauză de social media. Cum arată azi Zenaida
8

de Andra Stana,

Acum aproape doi ani, Adelina Pestrițu a hotărât împreună cu soțul ei, Virgil Șteblea, să nu-și mai expună fiica pe social media. Recent, vedeta a postat imagini noi cu Zenaida.

Adelina Pestrițu a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram noi imagini cu Zenaida, fiica ei. Micuța a împlinit 4 ani și este foarte frumoasă. Fanii fostei prezentatoare au apreciat gestul acesteia, cu atât mai mult cu cât au avut ocazia să vadă cât de mult s-a schimbat cea mică. Zenaida a împlinit 4 ani pe data de 3 august, când a avut parte de o petrecere ca-n povești. Fetița a moștenit frumusețea părinților ei, iar Adelina este foarte mândră de Zeny, scrie libertatea.ro.

Imaginile postate de Adelina Pestrițu au fost apreciate de peste 160.000 de persoane în doar o zi de la publicare. „La mulți ani! Cât de mare și frumoasă e Zeny!”, „Este superbă”, „Nu știu la care să mă uit, de frumoși”, sunt doar câteva dintre comentariile făcute de prietenii Adelinei.

Adelina Pestrițu a postat noi imagini cu fiica ei, după doi ani de pauză de social media. Cum arată azi ZenaidaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Adelina Pestrițu a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini în care apare alături de fiica și soțul ei. Vedeta a transmis un mesaj pentru partenerul ei de viață.

„Există momente în viață când simți că ai TOT și că nu poate exista mai mult, când sufletul este atât de plin de bine, de dragoste și de frumos încât te simți copleșit de recunoștință. Mânuțele mici în jurul nostru, zâmbetele largi și atât de sincere, îmbrățișările strânse, privirile pline de lumină sunt cel mai frumos cadou. La mulți și frumoși ani, Virgil! Mulțumesc pentru acest TOT! Te iubim!”, a scris Adelina Pestriuțu.

De ce a decis Adelina Pestrițu să nu-și mai expună fetița pe social media

„Cred că este cea mai bună decizie pe care am luat-o în ultimii câțiva ani de viață, după ce m-am consultat și cu Virgil. Știu că, într-o lume în care rețelele de socializare au devenit spațiul comun unde găsim de la tipsuri, lifestyle, fashion până la momente personale sau care ar trebui să rămână personale, intimitatea este cel mai de preț accesoriu pe care îl putem avea sau oferi celor dragi nouă.

Încă e mică și am realizat că este prematur să activeze în viața virtuală după ce s-a întâmplat deja într-o oarecare măsură atunci când s-a născut. Dar niciodată nu e prea târziu să îndreptăm lucrurile. Când ea va decide că-și dorește asta, o vom susține cu multă dragoste, dar până atunci o să-i respectăm viața personală și dreptul la decizie pe care într-o bună zi îl va stăpâni și și-l va însuși pe deplin. Expunerea are partea ei frumoasă, dar toate la timpul lor”, a declarat Adelina Pestrițu pentru Viva la momentul respectiv.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton