Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Adelina Pestriţu a stabilit data nunţii. Când va face vedeta pasul cel mare

Adelina Pestriţu a stabilit data nunţii. Când va face vedeta pasul cel mare

de Redactia Tvmania

Vedeta tv a anunţat pe blogul ei când va face cununia religioasă cu Virgil Şteblea, tatăl fetiţei ei, Zenaida-Maria, născută pe 3 august anul trecut.

„Astăzi vom vorbi despre nuntă, cel mai aşteptat eveniment în familia noastră şi de către prietenii noştri dragi. De la Nobby şi până la vecini, cu toţii ne pregătim pentru ziua în care ne vom uni destinele în faţa lui Dumnezeu şi în ochii fiicei noastre, Zenaida-Maria. Această zi este mult aşteptată şi de prietenii noştri, care au promis să petreacă alături de noi până în zorii zilei. În luna de miere promitem să plecăm singuri . Ei bine, data de 20 iulie se pare că este ziua noastră norocoasă, care va rămâne până la adânci bătrâneţi specială şi preţioasă pentru sufletele noastre, iar amintirile vor fi puse în ramă”, a spus Adelina.

Tot pe blog, ea a dat mai multe detalii despre marele eveniment:

„Cu siguranţă Zeny va fi încântată să participe la cununia noastră religioasă, iar pentru asta va fi îmbrăcată în rochie de mireasă alături de mami. O să adore aceste poze când va fi mai mare şi va înţelege. A mai rămas foarte puţin până la data nunţii şi vă mărturisesc că lista de artişti este încă deschisă, modelul rochiei nu este stabilit, în privinţa meniului nu suntem încă decisi, costumul de ginere se află la nivel de discuţie şi lista ar putea continua. Măcar un lucru îl ştim sigur: Locaţia!”.

Adelina (32 de ani) şi Virgil împlinesc weekendul acesta, pe 30 martie, 2 ani de relaţie, însă nu prea au idei cum să sărbătorească:

„Încă nu ştim cum să sărbătorim această zi specială pentru noi, aşa că ne-ar ajuta nişte propuneri de destinaţii (fie şi în România), unde să ne refugiem pentru weekend”, a scris Adelina pe Facebook.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton