Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Adelina Pestrițu, despre operațiile estetice pe care și le-a făcut. „Nu e un subiect tabu”

Adelina Pestrițu, despre operațiile estetice pe care și le-a făcut. „Nu e un subiect tabu”
9

de Andra Stana,

Adelina Pestrițu a mărturisit că nu se ascunde în ceea ce privește faptul că a apelat la ajutorul medicului estetician. Fosta prezentatoare TV a recunoscut ce intervenții și-a făcut deja și ce își dorește să mai schimbe la modul în care arată.

Pe Instagram, acolo unde aproape două milioane de persoane o urmăresc, Adelina Pestrițu a recunoscut ce intervenții estetice are. A lăsat timiditatea la o parte și a dezvăluit că are implant mamar, rinoplastie, dar apelează și la injecții cu acid hialuronic și botox.

Adelina Pestrițu e de părere că vedetele care nu recunosc că au operații estetice, pentru că se tem de comentariile răutăcioase ale oamenilor.

„Fetelor am rămas datoare cu un subiect pe care vreau să-l dezabtem aici pentru că au fost multe întrebări. (…) Da, am botox. Nu e un subiect tabuu. Am impresia că ne e frică să vorbim despre botox, despre operații. E 2023 și încă e gândirea asta. Eu nu aș vrea să mai fie. Trebuie să ne simțim bine în pielea noastră. Bun, vorbim despre operații estetice. (…). Știi care e problema, de fapt, cred că multe fete ar fi foarte deschise pe acest subiect.

adelina-pestritu-despre-operatiile-estetice-pe-care-si-le-a-facut-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Să mergi să repari niște lucruri nu mi se pare deloc rău”

Eu nu am simțit nevoia să fiu de la început pentru că societatea în care trăim e gata să ne judece în orice moment, indiferent ce ai face, mai ales când e vorba despre operații estetice. Aruncă cu hate doar așa pentru că ți-ai permis să intri în cabinetul medicului esetician. (…) De ce să trăim așa? Asta am vrut și asta am simțit. O să o fac de câte ori simt eu și vreau. Și eu am trăit cu teama asta la început. (…) Nu este nimic greșit. Mai rușinos este să spui la sfârșitul vieții că ai trăit după părerea oamenilor și după cum au vrut ei. (…) Să mergi să repari niște lucruri nu mi se pare deloc rău”, a spus Adelina Pestrițu pe Instagram.

Și a continuat: „Am 2 intervenții: augumentare mamară și rinoplastie. Nu pot să spun că am un număr de intervenții pe care îl bifez anual, ajung în cabinetul medicului când simt că am nevoie. Operația de rinoplastie nu a fost doar de ordin estetic, ci și medical. S-au rezolvat niște probleme.”

Adelina Pestrițu a menționat că operația de la nivelul nasului a fost și din punct de vedere medical. „Am fost super panicată. După un an am fost mulțumită de rezultat.”, a explicat fosta prezentatoare.

„Nu vă imaginați că am folosit creme”

Totodată, Adelina Pestrițu a explicat că nu a găsit nicio cremă minune care să o ajute să scape de riduri, iar soluția în acest caz este una singură: a apelat la injecțiile cu botox.

„Ne ajută natura, dar hai să fim serioși. Ne mai ajută botox-ul, ne mai ajută sportul, o cremă bună. (…) Pentru ten folosesc creme, seruri, tratamente faciale de curățare și hidratare. Nu vă imaginați că am folosit creme ca să îmi dispară ridurile. Sunt sinceră cu voi și hai să fim serioși. Nu cred că există o cremă care să te întinerească așa.” Și-a dorit să lămurească pe toată lumea și a anunțat că nu și-a pus fațete. Adelina Pestrițu și-a făcut de două ori albire dentară și are mereu grijă ca dantura ei să arate impecabil.

Adelina Pestrițu vrea să își micșoreze sânii

Vedeta are în plan să calce din nou pragul medicului estetician, pentru o intervenție la nivelul bustului.

„Încă nu știu când. Nu am programat nimic. Îmi doresc să schimb implanturile mamare pentru că îmi doresc o cupă mai mică, atât.”

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton