Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Adelina Pestriţu este noua coprezentatoare „WowBiz”

Adelina Pestriţu este noua coprezentatoare "WowBiz"

de Redactia Tvmania

Din 2 septembrie, de la ora 22.15, emisiunea "WOWBiz" va fi prezentată de Mădălin Ionescu şi Adelina Pestriţu, scrie wowbiz.ro.

“Sunt foarte fericită să fac parte din echipa WOWBiz şi abia aştept să mă reîntâlnesc  cu telespectatorii,  din această nouă postură!”, a declarat Adelina Pestriţu.

Noul sezon „WOWBiz”, emisiune difuzată de Kanal D de luni până joi, aduce şi alte schimbări, printre care un conţinut editorial diversificat, dezvăluiri în premieră şi un nou platou de filmare.

Venirea Adelinei Pestriţu în echipa „WOWBiz” vine după ce fosta coprezentatoare – Andreea Mantea – a decis să renunţe la colaborarea ei cu postul Kanal D.

„Uneori, în viaţă, avem parte de momente în care trebuie să luăm decizii foarte grele. Dacă acestea sunt bune sau nu, nu vom şti de la bun început. Trebuie să aşteptăm să trăim consecinţele.

Astăzi (ieri –n.r.), am hotărât de comun acord cu cei de la Kanal D să încetăm colaborarea. Le mulţumesc din tot sufletul, pentru că prin ei, am fost alături de voi şi voi de mine”, a scris Andreea pe contul ei de Facebook.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton