Homepage  / Vedete româneşti

Adelina Pestrițu predă lecții de bune maniere pe Tik Tok. Unul din clipurile sale a înregistrat peste 40 de milioane de vizualizări. EXCLUSIV

Adelina Pestrițu predă lecții de bune maniere pe Tik Tok. Unul din clipurile sale a înregistrat peste 40 de milioane de vizualizări. EXCLUSIV
10

de Cătălina Matei,

De un an încoace, Adelina Pestrițu a luat cu asalt Tik Tok-ul, clipurile postate pe contul său oficial înregistrând până acum, în totla, aproape 1800 de milioane de vizualizări. Mai toate fac parte din seria  #modabunelormaniere, în care fosta prezentatoare TV prezintă tutoriale despre cum teebuie să te comporți civilizat.

Proiectul Adelinei Pestrițu, #modabunelormaniere, rulează pe Tik Tok de anul trecut și a și câștigat de altfel Artist Awards 2021 pentru cea mai buna campanie online. O confirmare și pentru titlul de cel mai bun influencer din România, potrivit ! People Choice Awards, in urma voturilor oamenilor de pretutindeni, pe care Adelina Pestrițu l-a primit în 2019.

Revenind la lecțiile de bune maniere de pe Tik Tok, care se regăsesc și pe contul de Instagram al Adelinei, acestea au ajuns la aproape 60 de episoade și un total pe Tik Tok de aproape 1.800 de milioane de vizualizari. Astfel, seria de reels-uri cuprinde clipuri despre bune maniere pe stradă, în trafic, în restaurant, în lift, la plajă, în metrou, la întâlniri, cu invitați diversi.

Cel mai vizionat episod de până acum, cel cu numărul 16, a înregistrat aproape 45 de milioane de vizualizări pe Tik Tok și 4,5 milioane d elike-uri.

Subiectele seriei sunt inepuizabile, după cum povestea chiar Adelina în urmă cu ceva timp: „mă uit la mine și la cei din jur și îmi dau seama cât sunt de necesare”.

Și alte vedete participă la lecțiile de bune maniere

Pentru că reels-urile Adelinei sunt apreciate de oameni din lumea întreagă, aceasta a avut și invitați speciali. De curand, Adelina Pestrițu a experimentat filmarea unui episod in doi, împreună cu o vedetă internațională, din Spania – Magno Scavo. Acesta care este foarte popular pe Instagram si pe Tik Tok (8,7 milioane followers pe TikToK, 2,8 milioane followers pe Instagram).

Magno urmarea proiectul Adelinei și a raspuns pe loc invitației ei de a realiza un episod împreună. Realizarea episodului nu a fost grea, au filmat separat și apoi Adelina l-a montat. Clipul celor doi a înregistrat pe Tik Tok aproape 2 milioane de vizualizări.

De altfel, Adelina are în plan să mai facă astfel de întâlniri de bune maniere virtuale cu celebrități din afară. Totodată, dintre numele cunoscute din România, în clipurile din seria #modabunelormaniere au apărut până acum Smiley și Andreea Bălan.

Adelina Pestrițu s-a retras de pe micile ecrane în urmă cu câțiva ani, iar de atunci și-a continuat activitatea în mediul online, acolo unde este urmărită de milioane de oameni.

Pe lângă campaniile de promovare de care se ocupă în social media, fosta prezentatoare TV  își dedică timpul rămas familiei, micuței Zeny și soțului ei Virgil Șteblea.

Adelina-Pestritu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton