Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

GALERIE FOTO. Adelina Pestrițu s-a căsătorit în secret, în urmă cu puțin timp

GALERIE FOTO. Adelina Pestrițu s-a căsătorit în secret, în urmă cu puțin timp
8

de Redactia Tvmania

Adelina Pestrițu s-a căsătorit civil în urmă cu puțin timp cu tatăl fetiței sale, Virgil Șteblea.

Cei doi și-au unit destinele în secret, astăzi, 3 iulie 2019, în fața ofițerului de stare civilă.  Evenimentul a fost unul foarte discret, alături le-au fost doar nașii, Aura si Daniel Rafte din Constanța. Acestia sunt dezvoltatori imobiliari cunoscuși pe litoral.

Devenită acum doamna Șteblea, fosta prezentatoare a purtat în această zi importantă o rochie rochie galbenă, scurtă, partea de sus fiind doar din dantelă, sandale nude, iar buchetul de mireasă este asortat ținutei. Mirele a fost ceva mai casual, a ales o pereche de jeanși și o cămașă albă.

 

casatorie-adelina-virgil-444Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Adelina a dezvăluit pe blogul său și ce nume va purta după căsătoria cu Virgil:

Petrecerea va avea loc peste două săptămâni

Atât cununia religioasă, cât și petrecerea vor avea loc pe 20 Iulie. Adelina s-a ocupat în ultima perioadă de fiecare detaliu pentru marele eveniment, dar și de ținutele pe care ea și micuța Zeni le vor purta în ziua cea mare.

„Va anunt cu drag ca numele meu public va ramane acelasi, Adelina Ioana Pestritu, desi in acte am preluat si numele sotului meu, Steblea (Pestritu Steblea Adelina Ioana).
Aceasta preluare de nume a fost facuta pentru a purta acelasi nume de familie si cu fetita noastra, iar daca vom fi nevoiti sa calatorim peste hotare, sa fie mai usoara treaba birocratica, dar evident si din iubire pentru sotul meu”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton