Homepage  / Articole

Adelina Pestriţu s-a făcut actriţă

Adelina Pestriţu s-a făcut actriţă

de Redactia Tvmania

După ce a cochetat cu rolul de asistentă (la emisiunea “Răi, da buni!”), Adelina vrea să-şi încerce norocul şi în actorie.

Fosta soţie a lui Liviu Vârciu va putea fi văzută în curând într-un episod al telenovelei “Iubire şi onoare” de la Acasă în rolul Andreei, o prietenă de-a lui Carmen (personaj interpretat de Adela Popescu).

Adelina a filmat primele ei secvenţe alături de Adela Popescu şi a fost impresionată de căldura cu care a fost primită de întreaga echipă. “A fost foarte frumos mai ales că a fost debutul meu în actorie, am avut marea onoare să joc alături de actori foarte mari. Întreaga echipă a fost alături de mine şi m-am simţit ca Acasă.”

Pentru a filma acest mic rol, Adelina şi-a anulat restul angajamentelor: “M-au sunat şi m-au întrebat dacă aş vrea să joc un rol în telenovela. Am spus “Da” imediat. Deşi aveam un program destul de încărcat, am anulat restul angajamentelor pentru a putea filma. Îmi doream foarte mult să joc un rol în această producţie pe care o urmăresc. Mi-a plăcut foarte mult de Adela Popescu, din faţa televizorului o vezi în rolul pe care-l intepretează, în realitate este foarte dulce, prietenoasă şi am fost plăcut impresionată”, a declarat Adelina.

Cât despre personajul pe care-l va interpreta, Adelina preferă să păstreze misterul: “Andreea este o fată foarte frumoasă, prietena lui Carmen. Misiunea ei nu e una uşoară, iar secvenţele pe care le-am jucat au fost dificile”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton