Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Adelina Pestrițu și-a revenit spectaculos după naștere. Iată primele imagini!

Adelina Pestrițu și-a revenit spectaculos după naștere. Iată primele imagini!
4

de Redactia Tvmania

Proaspăta mămică Adelina Pestriţu trece prin cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei alături de micuţa Zenaida Maria şi de iubitul ei, Virgil, bucurându-se de momente minunate, de zâmbete şi fericire nemărginită. “Zenaida se simte acasă, este liniștită, mănâncă bine și doarme precum un îngeraș. Lucrurile funcționează într-o armonie totală!”, povesteste Adelina pe revista ei online, Eda Magazine. La foarte puţin timp de la naştere, Adelina a început şi un program foarte bine organizat, astfel încât să revină la forma pe care a avut-o înainte de a rămâne însărcinată. A început deja lupta cu kilogramele în plus, iar după 11 zile, rezultatele nu au întârziat să apară.

“Probabil trebuie să încep prin a-i mulțumi mamei natură pentru că m-a înzestrat cu un metabolism care a funcționat rapid după orice mare transformare. Iar asta m-a făcut ca, la nici 3 zile după ce am dat naștere fetiței mele, să port blugii pe care îi purtam înainte de a rămâne însărcinată și parcă să-mi vină și lărguți. Mare bucurie!”

 

IMG_8088Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Adelina a înceăput şi un regim alimentar sănătos, fără zahăr: “Am băut multe ceaiuri, asta și pentru că o alăptez pe Zeny, apă cu multă lămâie, supe, orez fiert cu carne de pui, iaurturi și, ce credeți, mi-am satisfăcut până și pofta mea cea mare de dinainte de a naște, clătitele (cu făină integrală, lapte degresat și îndulcitor de ștevie)”.

În plus, Adelina mai are un secret pentru silueta ei, poartă centura concepută chiar de Kourtney Kardashian, una dintre preferatele ei: “Iniţial mi-am comandat la Adinish toate centurile şi corsetele măsura M şi am fost şocată să realizez că, de fapt, am nevoie de XS la câteva zile după ce am născut. Astfel, am rugat să mă ajute cu două numere mai mici. Până şi ei au fost surprinşi de rapiditatea cu care îmi revin”.

Pe 3 august, Adelina Pestriţu (31 de ani) a adus pe lume primul ei copil, o fetiță care a primit numele de Zenaida Maria. Proaspăta mămică a recunoscut că atât ea, cât și iubitul ei, Virgil s-au îndragostit „la prima vedere” de micuţa care a avut la naştere 2,690 kilograme și 49 de cm.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton