Homepage  / Vedete / Vedete străine

Adevăratul motiv pentru care Kanye West a fost exclus de la Premiile Grammy 2022

Adevăratul motiv pentru care Kanye West a fost exclus de la Premiile Grammy 2022

de Andra Stana,

Kanye West nu va mai ajunge pe scena Grammy-urilor din 2022. Zilele trecute, un reprezentant al artistului a confirmat că starul american nu va mai performa pe scena de la gala Grammy. De ce au luat organizatorii decizia de a-l exclude pe artist.

Kanye West a fost exclus de pe lista artiștilor care vor urca pe scenă la decernarea Premiilor Grammy 2022. Artistul se număra printre marile vedete care ar fi trebuit să aibă un moment pe scena evenimentului.

În schimb, organizatorii au decis să renunțe la reprezentația rapperului din cauza „comportamentului avut de Kanye în mediul online”, scrie pagesix.com.

Reprezentanții lui Kanye au confirmat informația potrivit căreia acesta a fost exclus de la Premiile Grammy 2022, scrie E! News.  Aceștia au adăugat că rapperul a fost sunat pe 18 martie. Atunci ar fi fost informat cu privire la faptul că a fost exclus din lista artiștilor care vor cânta în cadrul galei.

Cea de-a 64-a gală a Premiilor Grammy urma să aibă loc pe 31 ianuarie, la Los Angeles, în format fizic, însă evenimentul a fost amânat din cauza îngrijorărilor privind evoluţia pandemiei de Covid-19. Evenimentul va avea loc pe 3 aprilie, la MGM Grand Garden Arena, în Las Vegas.

De ce a fost exclus Kanye West de la Premiile Grammy 2022

Organizatorii au luat măsura de a-l exclude pe West „din cauza a ceea ce ei consideră a fi un comportament îngrijorător în mediul online”. Mai mult, se zvonește că decizia ar avea legătură și cu faptul că Trevor Noah a fost ales să prezinte show-ul. Organizatorii s-au temut de reacția lui Kanye West atunci când l-ar fi întâlnit pe Noah.

De curând, Kanye i-a adresat comediantului o jignire rasială în mediul online.

Ulterior, acesta a fost suspendat timp de 24 de ore de pe Instagram, scrie click.ro. Compania Meta, cea care deține rețeaua de socializare, a confirmat că rapperul a fost suspendat pentru că a încălcat regulile cu privire la hărțuire.

Kanye West suferă de tulburare bipolară, iar acum se zvonește că nu și-ar mai lua tratamentul.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton