Homepage  / Vedete / Vedete străine

Adevăratul motiv pentru care prințul Harry amână publicarea volumului său de memorii

Adevăratul motiv pentru care prințul Harry amână publicarea volumului său de memorii
9

de Andra Stana,

Prințul Harry ar trebui să își lanseze anul acesta cartea mult-așteptată. Memoriile fiulului prințesei Diana ar trebui să iasă de la tipar până la sfârșitul anului 2022. Totuși, pe măsură ce ne apropiem de jumătatea anului, o dată de lansare nu a fost încă dezvăluită, nici de către ducele de Sussex însuși, nici de către editorul său, Penguin Random House. Iată ce se zvonește despre lansarea noului volum despre viața prințului Harry.

Întârzierea lansării volumului de memorii scris de Harry ar putea avea un motiv întemeiat. Este afirmația făcută de expertul regal Roya Nikkhah, citată de Marie Claire. Totul ar putea fi legat de întoarcerea lui Harry în Marea Britanie pentru Jubileul de Platină de luna viitoare.

Nikkah spune că o dată de publicare întârziată ar „evita punerea în umbră” a evenimentelor Jubileului. Mai mult, ar putea să-i dea prințului șansa de a scrie despre experiența Jubileului în cartea mult așteptată, scrie marieclaire.com.

Expertul regal a mai explicat că amânarea lansării până după marele eveniment din viața reginei Elisabeta a II-a i-ar „oferi lui Harry ocazia de a povesti despre participarea la sărbătorile de luna viitoare cu Meghan și copiii lor. Va fi prima dată când ducii de Sussex se vor reuni cu familia regală, după mai bine de doi ani”.

Adevăratul motiv pentru care prințul Harry amână publicarea volumului său de memoriiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Prințul Harry, despre volumul de memorii: „O relatare de primă mână a vieții mele”

Detaliile din culisele revenirii ducilor de Sussex în sânul familiei regale britanice ar fi o concluzie convingătoare pentru cartea sa de memorii. Aceasta a fost anunțată, în 2021, ca fiind „un volum de memorii intim și sincer” despre viața lui Harry. Potrivit acestuia, ar fi vorba de „relatarea definitivă” a „experiențelor, aventurilor, pierderilor și lecțiilor sale de viață”.

Referitor la cartea sa de memorii, Harry s-a arătat profund recunoscutător pentru șansa de a împărtăși fanilor săi „ceea ce am învățat de-a lungul vieții”.

Am purtat multe pălării de-a lungul anilor, atât la propriu, cât și la figurat, iar speranța mea este că, spunându-mi povestea – suișurile și coborâșurile, greșelile, lecțiile învățate – pot ajuta să arăt că, indiferent de unde venim, avem mai multe lucruri în comun decât credem”, a scris Harry despre cartea de memorii. „Sunt profund recunoscător pentru oportunitatea de a împărtăși ceea ce am învățat de-a lungul vieții mele de până acum și sunt încântat că oamenii vor citi o relatare de primă mână a vieții mele, care este exactă și complet sinceră.”

Îngrijorare la Buckingham

Nu poate fi ignorat însă faptul că, odată cu întoarcerea lui Harry și a familiei sale în Marea Britanie, există o oarecare îngrijorare cu privire la dezvăluirile ce urmează să apară în noul volum.

Autorul regal Ian Lloyd a declarat recent că familia regală va fi „foarte precaută” cu privire la lansarea cărții cu ocazia Jubileului. Potrivit specialiștilor în regalitate, toată lumea se teme că lansarea cărții lui Harry ar putea fi la fel de explozivă – dacă nu chiar mai explozivă – decât interviul acordat de el și Meghan lui Oprah Winfrey, în martie 2021.

„O dată de publicare întârziată ar fi probabil o ușurare pentru familia regală și pentru curteni, unii temându-se că vor fi atacați în carte după interviul soților Sussex cu Oprah Winfrey”, a mai declarat unul dintre experții regali citați anterior.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton