Homepage  / Vedete româneşti

Adevăratul motiv pentru care Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit. „Multe lucruri urâte, nepotrivite, groaznice”

Adevăratul motiv pentru care Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit. „Multe lucruri urâte, nepotrivite, groaznice”

de Redactia Tvmania

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au trăit o poveste de dragoste care a durat un an. Vedeta TV credea că și-a găsit sufletul pereche, dar relația lor a fost presărată de despărțiri și împăcări șicei doi au decis să se despartă definitiv. Asistenta tv de la Neatza cu Răzvan și Dani și sportivul se logodiseră și se pregăteau să se căsătorească.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu nu mai formează un cuplu de câteva luni bune, însă asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani’ și-a făcut curaj abia acum să vorbească despre ce s-a întâmplat între ei. Vedeta de la Antena 1 nu mai vrea să-l ierte pe fostul iubit.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, vedeta TV era convinsă că și-a găsit sufletul pereche, și mulți se așteptau să-i vadă în fața altarului, mai ales că cei doi aveau planuri mari în acest sens. Se logodiseră și se mutaseră împreună, dar în cele din urmă și-au spus „Adio”. Blonda și sportivul nu au vrut să dea detalii despre ce s-a întâmplat între ei, însă acum la câteva luni de la despărțire ramona și-a deschis sufletul și a dezvăluit adevăratul motiv pentru care cei doi s-au despărțit.

Deși păreau topiți unul după celălalt, relația lor a fost presărată de despărțiri și împăcări și în ciuda planurilor mari pe care le aveau împreună, cei doi au decis să se despartă definitiv. S-au despărțit cu scandal, și-au aruncat replici acide și s-au jignit prin declarații în presă, ba mai mult asistenta TV a recunoscut că l-a scuipat pe Cătălin la un eveniment, dar acum Ramona nu a mai vrut să țină nimic secret și și-a făcut curaj să vorbească despre ce s-a întâmplat între ei. Ea a vrut să fie clar că între ei nu mai există niciodată nicio cale de împăcare, mărturisind că a fost foarte afectată din punct de vedere psihic din cauza relației toxice pe care a avut-o cu Cătălin Cazacu.

Citește și: Ce acuzații dure îi aduce Cătălin Cazacu fostei sale iubite, Ramona Olaru. „M-a salvat Dumnezeu”

„Este un tot format din multe lucruri urâte, nepotrivite, groaznice, pot folosi cuvântul ăsta, că eu am locuit acolo, am trăit cu acest om multe momente și lucrul pe psihic a fost incredibil de rău, ceva ce nu foarte multe persoane pot duce. Am zis că nu o să mai vorbesc foarte mult despre subiectul ăsta, poate mai degrabă aș vorbi despre alte relații de dinainte. Dacă vorbesc de ceva de aici, de curând, simt că aduc și mai rău «răul» după mine. Repet, oamenii nu știu, a fost ceva foarte rău ce nu poate fi explicat în cuvinte. Sunt lucruri pe care ar trebui să le țin pentru mine și să nu le spun deloc. Nu o să arunc cu noroi, trebuie să fiu bine cu mine. Nu sunt ajutorul nimănui și nici salvatoarea nimănui. Treaba lui cum vrea să fie’, a spus Ramona Olaru, în emisiunea Ego Life.

Ramona Olaru a vorbit și despre motivul real al despărțirii de Cătălin Cazacu, mărturisind că într-adevăr ceea ce a făcut-o să pună punct relației a fost infidelitatea partenerului ei.

Întrebată dacă a trebuit să fie înșelată ca să se rupă de această relație toxică, Ramona Olaru a recunoscut că da.

„A trebuit, probabil că da. Acesta a trebuit să fie un punct final care să mă ajute pe mine, deși știam anumite lucruri dinainte. Lăsând la o parte ziarele, că spun vorbe puține față de tot ce s-a întâmplat. Am zis că dacă o să am vreodată ocazia, am să pun pe foaie toate lucrurile respective, iar un regizor să facă un film despre treaba asta cu alte personaje și, cu siguranță, va fi cel mai vândut film’, a mai adăugat Ramona.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton