Homepage  / Vedete / Vedete străine

Adevăratul motiv pentru care s-au despărțit Shakira și Gerard Pique

Adevăratul motiv pentru care s-au despărțit Shakira și Gerard Pique
4

de Redactia Tvmania

Cântăreaţa columbiană Shakira şi fotbalistul echipei FC Barcelona, Gerard Pique, au anunţat recent că s-au despărţit. La aproape o lună de la vestea destrămării relației lor, au început să apară noi informații cu privire la adevăratul motiv pentru care și-au spus „Adio!”.

De ce s-au despărțit Shakira și Pique

De curând, s-a aflat faptul că celebrul cuplu s-a despărțit din cauza unor probleme financiare. Potrivit unei surse apropiate celor doi, Pique a cerut o sumă mare de bani de la mama celor doi copii ai săi. Fotbalistul și-ar fi dorit să investească banii într-unul dintre proiectele sale, însă Shakira l-a refuzat, după ce părinții ei s-au opus.

„Chiar în acel moment, relația dintre Shakira și Pique s-a destrămat, pentru a începe cu lupte care au continuat până la anunțul oficial al despărțirii lor.”, a declarat Roberto Garcia, citat de albawaba.com.

El a continuat: „Shakira și-a dat seama recent că Pique o iubea doar pentru că este mama celor doi copii ai săi, Milan și Sasha, și era sigură că nu se va căsători niciodată cu ea”.

Adevăratul motiv pentru care s-au despărțit Shakira și Gerard PiqueIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Shakira s-a despărțit de Pique, după 12 ani de relație

Shakira s-a despărțit de partenerul ei, Pique, împreună cu care are doi copii. La începutul lunii, s-a scris că celebra artistă l-ar fi prins pe Pique în timp ce o înșela cu o altă femeie. Cei doi erau împreună de 12 ani de zile, încă de la Campionatul Mondial de Fotbal din 2010, eveniment cu ocazia căruia s-au cunoscut.

Cei doi nu erau căsătoriți, însă au doi copii împreună. De-a lungul timpului, au existat numeroase zvonuri legate de infidelitatea lui Pique, însă artista n-a renunțat la relație, asta până acum.

Publicația spaniolă El Periodico scrie că Shakira l-a prins pe Pique cu o altă femeie. Drept urmare, cei doi s-au despărțit și trăiesc separat în momentul de față. Fotbalistul s-a mutat de acasă într-un apartament, unde stă singur de câteva săptămâni.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton