Homepage  / Vedete / Vedete străine

Adevăratul motiv pentru care Thandiwe Newton a fost scoasă din distribuția noului „Magic Mike”. Gestul lui Channing Tatum

Adevăratul motiv pentru care Thandiwe Newton a fost scoasă din distribuția noului „Magic Mike”. Gestul lui Channing Tatum

de Andra Stana,

Distribuția noului film din seria „Magic Mike” a suferit recent o modificare majoră. Mai precis, în proiect a fost cooptată Salma Hayek. Aceasta a fost aleasă să joace rolul principal feminin din noua peliculă, în locul lui Thandiwe Newton. De ce a avut loc această schimbare.

Salma Hayek tocmai a înlocuit-o pe Thandiwe Newton în distribuția noii povești „Magic Mike’s Last Dance”, ale cărei filmări au început deja la Londra.

Cu toate că, în mod oficial, Thandiwe Newton a părăsit proiectul „Magic Mike’s Last Dance” din motive personale, se pare că adevărul este altul. Surse citate de pagesix.com, Newton a fost concediată din noul film „Magic Mike” după o ceartă aprinsă cu Channing Tatum.

Cearta dintre cei doi actori ar fi avut loc chiar pe platourile de filmare. Totul ar fi pornit de la un subiect recent: lovitura dată de Will Smith lui Chris Rock, pe scena de la Premiile Oscar 2022.

Gestul șocant făcut de Channing Tatum după cearta cu Thandiwe Newton

Newton (49 de ani) și Tatum (41 de ani) s-au certat ca la ușa cortului, la începutul lunii aprilie, scrie The Sun. Discuția ar fi escaladat până într-acolo încât bărbatul ar fi părăsit în trombă platoul de filmare, la volanul mașinii sale.

„A fost un schimb de cuvinte tensionat, dar brusc a escaladat. Channing a urcat în mașină și a dispărut”, a spus o sursă, care a adăugat că Newton se purta ca o divă pe platoul de filmare înainte de ceartă.

Filmările începuseră deja de 11 zile când producătorii au decis înlocuirea lui Thandiwe Newton cu Salma Hayek.

„Channing Tatum este producătorul și numărul unu pe platou. Thandie Newton este vedeta numărul 2. După 11 zile de filmare, totul s-a terminat”, a declarat un membru al echipei de filmare pentru tabloidul britanic.

Channing Tatum a refuzat să mai colaboreze cu Thandiwe Newton

În urma disputei dintre cei doi actori, Tatum, care îl interpretează pe Magic Mike, a refuzat să continue să lucreze cu Newton la filmul HBO Max.

„După ceartă, a spus: Nu mai lucrez cu ea. El fiind producător, este filmul lui, așa că ea a ieșit din film”, a declarat sursa pentru The Sun.

Un purtător de cuvânt al studioului de film a emis o declarație în care a susținut că Newton a renunțat la rol din motive personale.

„Thandiwe Newton a luat decizia grea de a renunța la producția Magic Mike’s Last Dance de la Warner Bros. Pictures pentru a se ocupa de problemele de familie”, se arată în declarație.

„Magic Mike” și „Magic Mike XXL” au încasat aproape 300 de milioane de dolari la nivel global, iar în 2017 franciza a dat naștere spectacolului „Magic Mike Live”.

Pe Thandiwe Newton o puteți vedea pe platforma Amazon în filmul „Răni vechi, dureri noi” (2022) și pe HBO Max în „Reminiscențele trecutului” (2021).

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton