„Țin un regim foarte strict pentru intoleranța la histamină și gluten. Am voie să mănănc foarte puține alimente, foarte proaspete, semigătite, aproape crude. M-am trezit cu o erupție foarte puternică, am făcut foarte multe investigații medicale.
Am luat o pastilă cu o zi înainte despre care se spune că se descompune în corp și poate provoca alergii. Dar au mai contribuit și stresul, oboseala, stilul de viață haotic”, a povestit Adda la Vorbește Lumea, de la Pro TV.
Artista de 29 de ani a dezvăluit care sunt alimentele pe care nu le mai consumă. Iată ce ingrediente a eliminat din viața ei pentru a reuși să țină boala sub control.
„Mănânc aer. Țin un regim foarte strict. Am voie să mănânc foarte puține alimente. Mi s-a schimbat viața din toate punctele de vedere.
M-am trezit cu aproape soc anafilactic. A fost o pastilă pe care o luasem cu 7 zile inainte și am înțeles că provoacă alergii. La un moment, corpul îți dă doua perechi de palme si zice: stai jos, 4.
Fac șoc anafilactic din cauza histaminei, sunt foarte multi oameni care sunt diagnosticați greșit, eu sunt un exemplu că stilul de viață sănătos si colaborarea cu un medic nutriționist pot face bine. Am renunțat la lactate, mănânc iaurturi de cocos, afine, am înlocuit ouăle de găină cu cele de prepeliță, zahărul l-am înlocuit cu miere sau cel din flori de cocos, carne proaspătă, mai mănânc cartofi prăjiți.
Nu mănânc mazăre, pentru că conține foarte multă histamină. Am trei mese pe zi și două gustări, la micul dejun mănânc iaurt din cocos cu migdale. Manânc vită, pui, este greu când merg la restaurant”, a mai declarat Adda.
Sursa foto: Instagram