Homepage  / Vedete româneşti

Adevărul despre căsnicia dintre Lora și Dan Badea! „Vă rog să mă iertați că am divorțat”

Adevărul despre căsnicia dintre Lora și Dan Badea! „Vă rog să mă iertați că am divorțat”
9

de Redactia Tvmania

Lora și Dan Badea au fost căsătoriți, iar cei doi au divorțat pe cale amiabilă. Invitată la podcast-ul lui Cătălin Măruță, artista a explicat de ce nu a funcționat căsnicia ei.

Lora și Dan Badea s-au căsătorit în anul 2012, iar căsnicia lor a durat doar doi ani de zile. Cei doi au divorțat în anul 2014, iar la adresa vedetei au fost adresate mai multe acuzații cu privire la infidelitate. În cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță, Lora a făcut dezvăluiri despre motivul pentru care s-a ajuns la divorț, scrie wowbiz.ro.

În cadrul podcast-ului realizat de Cătălin Măruță, Lora a mărturisit că, de fapt, căsnicia ei a rezistat doar un an, pentru că ultimul an a fost mai mult absentă din relație, fiind și foarte ocupată cu proiectele pe care le avea la vremea respectivă.

„În 2014 eram căsătorită din 2012. Măritișul a ținut un an, bine… a mai fost un an așa de… greu. Era pe final și era de mult. Ajungeam acasă și dormeam în principiu. Marți o luam de la capăt. Un an de zile a fost așa. Vă rog să mă iertați că am divorțat, dar mi-a făcut foarte bine. Un an de zile în care nu cred că a știut omul cine am devenit, ce se întâmpla pe la cântări. Au început să vină multe lucruri dintr-odată”, a declarat Lora.

„Bineînțeles că nu a mers și din cauza mea. Mariajul a eșuat din cauza… vieții care așa a dus lucrurile. Am simțit la un moment dat, nu că sunt în comă, că nu mai am inimă în piept, că nu mai bate. Energia mea era acolo. Filmam 14-15 ore. Nu mai înțelegeam nimic și nu mă mai emoționau copiii”, a mai spus Lora în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Apoi, după căsătoria cu Dan Badea, artista Lora și Ionuț Ghenu au devenit extrem de apropiați. În prezent, cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz: 

”Când am început să vorbim mai mult. Era un an foarte nasol. Aveam două emisiuni TV și am avut peste 130 de concerte în anul acela, în 2014. Problemele personale ne-au făcut să vorbim. Era un fel de terapie de grup. M-am apropiat în perioada aia foarte tare și cu dansatoarele. În momentul în care ești prieten cu un alt om, tu vezi nedreptățile din viața lui altfel. Când tu știi niște chestii nu mai vezi superficial. El era într-o relație, dar era și nu era”.

lora-246221205_425910108896899_2351823807602920005_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton