Homepage  / Vedete / Vedete străine

Adevărul despre Ellen Pompeo. Cât de dificil este să lucrezi cu starul din „Anatomia lui Grey”

Adevărul despre Ellen Pompeo. Cât de dificil este să lucrezi cu starul din „Anatomia lui Grey”
4

de Andra Stana,

Ellen Pompeo, starul serialului „Grey's Anatomy”/„Anatomia lui Grey”, este o actriță dificilă, iar lucrul alături de ea pe platourile de filmare nu este o plăcere. Este afirmația lui Lynette Rice, autoarea cărții „How to Save a Life: The Inside Story of Grey's Anatomy”.

Cum se poartă Ellen Pompeo la filmările pentru „Anatomia lui Grey”

Ellen Pompeo este protagonista unuia dintre cele mai urmărite seriale din lume. Din 2005 încoace – pe parcursul a 17 sezoane și 350 de episoade – actrița de 51 de ani joacă rolul doctoriței Meredith Grey. În tot acest timp, Pompeo a strâns o avere considerabilă: cele 19 milioane de dolari o plasează pe locul 9 în topul Forbes (pe 2021) al celor mai bine plătite actrițe TV.

Celebra actriță se bucură astăzi de succes. Fanii înfocați ai serialului nu își doresc ca acesta să se termine prea curând. În schimb, Pompeo nu se numără și printre actorii îndrăgiți de colegii lor de platou. Este declarația lui Lynette Rice, autoarea „How to Save a Life: The Inside Story of Grey’s Anatomy”.

În carte, pe lângă detalii despre Ellen Pompeo și firea ei dificilă, unul dintre producătorii executivi ai dramei medicale a povestit despre plecarea lui Patrick Dempsey din iubitul serial. Potrivit acestuia, despărțirea a fost „la fel de dramatică” precum soarta personajului său, Derek Shepherd.

anatomia lui grey – sezonul 17Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Colegii de platou trebuie să îi ceară permisiunea lui Ellen Pompeo

Autoarea scrie că membrii distribuției „Anatomia lui Grey” simt nevoia să „sărute inelul”. Lynette Rice scrie în volumul citat că actorii au nevoie de permisiunea protagonistei. Chiar și atunci când postează fotografii pe paginile de socializare, de pildî. Pe de altă parte, Pompeo nu cere voie nimănui atunci când publica online fotografii cu colegii ei de platou.

În același context, unul dintre actorii principali ai serialului a fost dat afară din distribuție. „Trebuie să luați cartea ca să aflați despre cine e vorba”, a mai spus Rice.

Pompeo, cea care a ajutat la distribuirea lui Dempsey în serial?

În plus, reporterul publicației Entertainment Weekly a mai vorbit și despre unele zvonuri în ceea ce privește distribuirea lui Isaiah Washington în serial.

„El credea că urma să primească rolul (lui McDreamy)”, a spus Rice, care a lăsat să se înțeleagă că Pompeo a fost cea care a tras niște sfori și a făcut ca Washington să primească rolul lui Dr. Preston Burke.

„El e de părere că (Ellen Pompeo) a făcut asta pentru că avea un prieten de culoare la acel moment, care acum îi este soț. Și nu ar fi vrut ca arta să imite viața”, a mai declarat Lynette Rice, citată de eonline.com.

În schimb, Patrick Dempsey a fost adus să joace rolul lui Derek Shepherd. Apoi, acesta și Washington s-ar fi șicanat pe toată durata producției. Ba chiar s-ar fi ajuns la violențe, „într-o noapte, târziu, când spiritele erau deja încinse din cauza faptului că lucraseră multe ore”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton