Homepage  / Filme Online

Adevărul despre lansarea unei continuări a filmului de Crăciun „The Holiday”. Ce a dezvăluit regizoarea Nancy Meyers

Adevărul despre lansarea unei continuări a filmului de Crăciun „The Holiday”. Ce a dezvăluit regizoarea Nancy Meyers

de Roxana Mirea,

Au existat mai multe zvonuri potrivit cărora se pregătește un sequel pentru filmul de Crăciun „The Holiday”, care se bucură de o distribuție de zile mari. S-a scris că actorii Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law și Jack Black își vor relua rolurile într-o nouă peliculă. Iată ce spune Nancy Meyers, care a regizat comedia romantică din 2006.

Nancy Meyers, despre zvonurile că se pregătește un sequel pentru „The Holiday”

Producătoarea, scenarista și regizoarea Nancy Meyers, care a regizat comedia romantică din 2006, cu Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law și Jack Black, a respins zvonurile conform cărora celebrii actori se vor reuni pentru a filma o continuare a filmului de Crăciun „The Holiday”.

„Atât de multe mesaje despre asta. Îmi pare rău, dar nu este adevărat”, a scris Nancy Meyers pe Instagram. EW a mai confirmat cu o altă sursă că zvonurile privind un sequel pentru „The Holiday” nu sunt adevărate și că Winslet nu a semnat pentru acest film.

Inițial, publicația britanică The Sun a relatat că Diaz – care și-a anunțat recent revenirea la actorie după o scurtă retragere de pe ecran – își va relua rolul pentru un nou film Holiday, alături de Winslet, Law și Black. S-a scris că acțiunea din posibilul sequel s-ar petrece la 17 ani după evenimentele din „The Holiday”.

În filmul de Crăciun este vorba despre două femei, una din America, cealaltă care locuiește la Londra, care sunt de acord să facă schimb de locuințe de sărbători pentru a se vindeca de problemele lor romantice. „The Holiday” a avut încasări de peste 200 de milioane de dolari în box office-ul mondial la lansare.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton