Homepage  / Vedete / Vedete străine

Adevărul despre relația dintre actorii Gabriel Soto și Irina Baeva

Adevărul despre relația dintre actorii Gabriel Soto și Irina Baeva

de Redactia Tvmania

Gabriel Soto (care a vizitat România în urmă cu opt ani la invitaţia postului Acasă) şi care a jucat în telenovele precum „Refugiul iubirii”, „Forța destinului” şi „Predestinați”, poate fi văzut pe micile ecrane în „Vin iubiri neaşteptate” („Vino el amor”), serial început la Pro 2 pe 7 martie.

În această producţie realizată de Televisa şi difuzată în Mexic între 8 august 2016 şi 19 de febrero de 2017, Gabriel îi dă viaţă lui David, un bărbat care îşi pierde soţia într-un accident. Din cauza depresiei, el începe să îşi neglijeze copiii şi podgoria pe care o iubeşte foarte mult. Între timp, cel mai bun prieten al lui încearcă să profite de situaţie pentru a-i fura averea. La podgorie ajunge însă Luciana (Irina Baeva), o tânără care îi schimbă viaţa în bine.

Se pare însă că iubirea dintre actorii Gabriel Soto şi Irina Baeva, protagoniştii telenovelei „Vin iubiri neaşteptate”, ar fi trecut dincolo de camerele de filmat.

Un divorţ cu surle şi trâmbiţe

Pe 28 noiembrie anul trecut, Gabriel Soto a declarat, într-un comunicat, că divorţează de actriţa Geraldine Bazán (35 de ani), cea cu care avea o relaţie de 10 ani și care i-a devenit soție pe 13 februarie 2016. „Chiar dacă am încercat mereu să mergem înainte, de data aceasta nu am mai reuşit să ne salvăm relaţia, poblemele dintre noi acutizându-se în ultimele luni, Procesul este unul dur și dificil pentru ambele părți și doresc să îl tratez cu respect şi discreție pentru a păstra armonia în viața fiicelor noastre (n.r. – Elissa Marie, de 9 ani, şi Alexa Miranda de 4)”, a declarat Gabriel. Zvonurile că el şi Geraldine traversează o perioadă dificilă în căsnicie au început să apară chiar după nuntă, care a avut loc într-o staţiune exotică din Mexic. Tabloidele au publicat atunci o poză cu Soto ridicând-o în braţe pe actriţa Marjorie de Sousa în bikini pe o plajă. Geraldine a trecut peste acest episod, mai ales că atât Gabriel, cât şi Marjorie au susţinut că totul a fost o joacă inofensivă şi că acuzele că el ar fi tatăl copilului lui Marjorie ar fi nefondate.

După divorţ, Gabriel a recunoscut în emisiunea “El gordo y la flaca” că a înşelat-o pe Geraldine, fosta sa parteneră de viaţă. “E o mamă minunată şi o femeie puternică, care mi-a suportat multe. Am fost imatur în această relaţie şi am făcut multe greşeli, printre ele şi infidelităţi”.

Irina, mărul discordiei

După anunţul divorţului, speculaţiile au explodat. Ziariştii mexicani au spus că motivul despărţirii lui Gabriel ar fi fost actriţa Irina Baeva, de care s-ar fi îndrăgostit nebuneşte la filmările telenovelei „Vin iubiri neaşteptate”. Gabriel (care pe 17 aprilie împlineşte 43 de ani) şi Irina (25 de ani) s-au apărat prin toate interviurile pe care le-au dat, susţinând sus şi tare că nu sunt altceva decât buni şi colegi de muncă. Însă probele au început să apară, una dintre ele foarte convingătoare: paparazzi l-au surprins în decembrie anul trecut pe actor intrând seara în blocul unde locuia Irina şi ieşind abia dimineaţă. Scandalul a avut însă şi o parte bună. Piesa de teatru în care cei doi joacă împreună, „Por qué los hombres aman a las cabronas?” (adaptare a cărţii „De ce bărbații se însoară cu scorpii”), are succes în Mexic, ei întorcându-se nu de mult dintr-un turneu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton