Homepage  / Vedete străine

Adevărul despre relația dintre Britney Spears și fiii ei. „Nici măcar nu-i mai răspundeau la mesaje”

Adevărul despre relația dintre Britney Spears și fiii ei. „Nici măcar nu-i mai răspundeau la mesaje”
7

de Roxana Mirea,

Relația dintre Britney Spears și cei doi băieți ai ei, Jayden și Preston, nu este chiar lapte și miere. Artista nu și-a mai văzut fiii de mai bine de un an, după ce s-au certat din cauza aparițiilor din mediul online ale lui Britney. Tensiunile dintre mamă și copii atinseseră cote maxime.

Relația dintre Britney Spears și cei doi băieți ai ei

Britney Spears nu și-a mai văzut fiii de „mai bine de un an”, după ce s-au certat public în legătură cu comportamentul ei de pe rețelele sociale.Până la sfârșitul verii [2022], tensiunile au ajuns atât de grave încât băieții nici măcar nu-i mai răspundeau la mesaje. Iar ea era furioasă”, a susținut Katie Hayes, producătoarea TMZ, în documentarul „TMZ Investigates: Britney Spears: The Price of Freedom”.

O sursă confirmă pentru Page Six că ultima dată când cântăreața i-a văzut pe fiii ei, Sean Preston, în vârstă de 17 ani, și Jayden, în vârstă de 16 ani, a fost la „începutul anului 2022” – înainte de nunta ei cu Sam Asghari. Relația dintre Britney Spears și fiii ei a fost pe butuci o vreme, înainte de a ajunge în cele din urmă la un deznodămând în august 2022, după ce Jayden i-a criticat public abilitățile de părinte.

Cred că mama s-a luptat să ne acorde atenție amândurora și să ne arate dragoste în mod egal; nu cred că i-a arătat suficient lui Preston și mă simt foarte prost din cauza asta”, a declarat Jayden pentru Daily Mail, la acea vreme. Potrivit tatălui băiatului, Kevin Federline, înclinația lui Spears de a-și etala corpul gol pe internet nu a ajutat cu nimic.

Încerc să le explic: „Uite, poate că acesta este doar un alt mod în care încearcă să se exprime”. Dar asta nu înlătură faptul că îi afectează”, a declarat el pentru Daily Mail. „Este greu. Nu-mi pot imagina cum se simte un adolescent care trebuie să meargă la liceu.”

Pink, dezvăluiri despre relația sa cu Britney Spears. Ce s-a întâmplat când i-a cunoscut părințiiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Britney Spears a început să vorbească cu băieții ei

La scurt timp după aceea, Britney Spears a declarat că a fost întristată să audă modul în care Jayden a vorbit despre ea. „Mă întristează profund să știu că [Jayden] a spus că nu am fost la înălțimea așteptărilor sale de mamă… și poate într-o zi ne vom putea întâlni față în față și vom vorbi deschis despre asta” a scris artista într-o lungă postare pe Instagram, în septembrie 2022.

După ce cântăreața a postat numeroase mesaje pe rețelele sociale care îi vizau pe fiii ei, Kevin Federline – care se pare că primește 20.000 de dolari pe lună ca pensie alimentară de la fosta sa soție – a postat înregistrări video în care Spears ar fi țipat la fiii ei, înregistrări care au fost făcute fără știrea ei.

El a făcut asta. Bănuiesc că își dorește să nu o fi făcut”, a declarat avocatul lui Federline, Mark Vincent Kaplan, în timpul documentarului, difuzat luni. „El chiar a simțit că la un moment dat trebuie să ia atitudine în legătură cu ceea ce a fost generat despre ei din partea lui Britney.”

Cu toate acestea, acum că timpul a trecut, se pare că familia ar putea fi pregătită să lase neînțelegerile în urmă. „Recent, au existat mesaje ocazionale între Britney și copiii ei, așa că poate că gheața se dezgheață puțin”, a susținut Charles Latibeaudiere de la TMZ. De fapt, chiar și Kaplan crede că există speranță pentru familie.

Își iubesc mama și speră ca relația să se îmbunătățească în continuare, astfel încât toată lumea să se simtă bine, dar, în acest moment, aceasta este o dinamică care nu pare să existe”, a adăugat avocatul.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton