Homepage  / Vedete / Vedete străine

Adevărul despre relația lui Kanye West cu Julia Fox. De ce a șters toate pozele cu celebrul rapper

Adevărul despre relația lui Kanye West cu Julia Fox. De ce a șters toate pozele cu celebrul rapper

de Andra Stana,

Julia Fox și Kanye West continuă să formeze un cuplu, a confirmat Page Six. Recent, o serie de zvonuri dădeau drept sigură despărțirea celor doi.

Julia Fox și Kanye West continuă să fie un cuplu, în ciuda zvonurilor

O sursă apropiată Juliei Fox a declarat, pentru pagesix.com, că decizia recentă a actriței de a-și șterge fotografiile de pe Instagram cu rapperul – și de a nu mai urmări conturile de Instagram ale familiei Kardashian – nu are nimic de-a face cu statutul relației lor.

„Ea a șters fotografiile pentru că urmăritorii săi care comentau erau cu adevărat răutăcioși”, a spus sursa.

În weekend, decizia Juliei Fox de a șterge toate fotografiile cu Kanye West din mediul online a stârnit un nou val de comentarii. Fanii au început să speculeze că actrița și West și-ar fi spus „Adio” din cauza dramei fără sfârșit care îi are în prim-plan pe acesta și fosta lui soție, Kim Kardashian.

Julia Fox: „Relaxați-vă”

Vedeta din „Uncut Gems”, 32 de ani, a explicat, duminică, în secțiunea Stories de pe Instagram de ce a renunțat să urmărească anumite conturi de socializare.

„Băieți, relaxați-vă, nu mai urmăresc acele conturi pentru că m-am săturat să tot postări cu mine”, a spus ea în clip. În timp ce se filma, Fox era topless într-o baie.

„Deodată Instagram nu a mai fost un loc distractiv”, a continuat ea. „Am dat jos fotografiile pentru că am citit comentariile și toată lumea mi-a spus: „Doamne, clar că ai postat doar fotografii în care arătai bine.”

Julia Fox vrea ca West și Kardashian să își rezolve problemele

Potrivit Page Six, Julia Fox nu vrea altceva decât să-l vadă pe West rezolvându-și problemele cu Kardashian.

„Julia a fost în aceeași situație, așa că înțelege că divorțurile sunt dezordonate. Și că atunci când sunt implicați copii, este aproape imposibil”, ne-a spus o sursă. „Vrea doar ca ei să-și rezolve problemele.”

West și Kardashian se ceartă de luni de zile. Rapperul a afirmat recent că fondatorul Skims îi permite micuței North să fie pe TikTok împotriva „voinței sale”.

Kanye West este cunoscut sub numele de Ye acum. Artistul de 44 de ani și actrița de 32 de ani au fost văzuți pentru prima dată împreună, la începutul anului, în Miami, în timp ce luau masa la un restaurant. 

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton