Homepage  / Vedete / Vedete străine

Adevărul despre starea de sănătate a Prințesei Charlene de Monaco. Ce ar fi ținut-o departe de familie mai multe luni!

Adevărul despre starea de sănătate a Prințesei Charlene de Monaco. Ce ar fi ținut-o departe de familie mai multe luni!
9

de Andra Stana,

La începutul săptămânii, Charlene de Monaco a revenit la palatul monegasc, după mai multe luni petrecute departe de soț și de cei doi copii gemeni. Aflată pentru o perioadă în Africa de Sud, soția Prințului Albert de Monaco a fost supusă unor intervenții chirurgicale, informează AFP, care citează surse apropiate Palatului din Monaco. Acum, o revistă din Franța pretinde că știe adevăratul motiv pentru care Prințesa a stat ascunsă în țara în care și-a petrecut copilăria.

Prințesa Charlene s-a întors la Monaco. Care e motivul șederii ei îndelungate în Africa de Sud

Charlene a sosit luni dimineață, 8 noiembrie, pe aeroportul din Nisa, în sudul Franţei, la bordul avionului princiar care a adus-o înapoi de la Durban (un oraș situat în partea de est a statului Africa de Sud), a adăugat agenția de presă citată.

Soția Prințului Albert de Monaco, în vârstă de 43 de ani, s-a aflat timp de câteva luni în Africa de Sud, țara în care a copilărit şi a cărei cetăţenie o deţine. Aici, Charlene de Monaco a suferit pe 13 august o intervenţie chirurgicală. Până acum, nu au fost furnizate presei multe amănunte despre operația prin care a trecut Prințesa. La un moment dat, Prinţul Albert şi cei doi copii au mers în Africa de Sud pentru a-i fi aproape Prințesei, în perioada de convalescenţă, scrie agerpres.

Până acum, s-a știut că, în septembrie, prinţesa a ajuns de urgenţă la spital după ce s-a simţit rău din cauza unei complicații apărute după o infecţie severă la nivelul urechilor, nasului şi gâtului pe care o contractase în mai. Cel puțin aceasta a fost explicația oferită de fundația sa prin intermediul unui comunicat. O lună mai târziu, Charlene a suferit o operaţie sub anestezie generală legată de această infecţie.

Prințul Albert a vrut să o scape de dependența de somniferele?

Recent, revista „Voici” s-a lăudat că ar deține adevărul despre starea de sănătate a Prințesei Charlene. Potrivit revistei franceze, Palatul din Monaco ar fi ascuns cauza adevărată problemelor de sănătate care ar fi ținut-o pe Charlene departe de casă.

Prințesa de Monaco a locuit mai multe luni în Africa de Sud din cauza dependenței de somnifere. Mai precis, fosta înotătoare olimpică ar fi încercat să scape de nevoia de a lua mereu un cocktail de somnifere.

Jurnaliștii de la „Voici” dau drept sigură informația conform căreia Charlene ar fi ajuns la spital după un episod psihotic. În timpul acestuia, Prințesa și-ar fi pierdut controlul și ar fi aruncat cu orice lucru i-ar fi ajuns în mâini. „Ea și-a rănit doamna de companie. Iar doi ofițeri de securitate au intervenit pentru a o calma”, a povestit o sursă citată de revista franceză. „Scena a fost cu adevărat teribilă”, a completat aceasta.

Tunsoarea punk, din decembrie, tot în urma unei crize psihotice

Schimbarea radicală de look prin care a trecut Charlene în decembrie s-ar fi petrecut tot în urma unei astfel de crize. Atunci, scriu cei de la „Voici”, citați de purepeople.com, Charlene și-ar fi tăiat tot părul, dar a fost oprită la timp de menajera ei. La scurt timp, a apărut în public cu noul ei look: avea jumătate de cap ras, în stil punk.

Pus la curent, Prințul Monaco a ordonat ca soția lui să treacă printr-un proces de dezintoxicare. Locul în care a locuit Charlene în Africa de Sud a fost transformat în centru de dezintoxicare improvizat. De asemenea, un medic din Monaco, apropiat familiei princiare, ar fi urmărit de la distanță procesul prin care trecea Prințesa. Fosta sportivă ar fi fost, totodată, urmărită de un psihiatru.

Cine este Charlene de Monaco

Fosta înotătoare olimpică Charlene Lynette Wittstock s-a născută în 1978 în Rhodesia (azi Zimbabwe). În 2011, ea s-a căsătorit cu Prinţul Albert al II-lea de Monaco. Cei zece ani de căsnicie nu au putut fi sărbătoriţi în luna iulie în Principat din cauza absenţei prinţesei Charlene.

Albert este fiul Prinţului Rainier al III-lea şi al actriţei Grace Kelly, faimoasa vedetă de cinema americană.

Charlene-de-Monaco-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

De ce au stat Charlene şi Prinţul Albert separaţi în noaptea nunţii

Prinţul Albert de Monaco şi soţia lui, Charlene Wittstock, nu au dormit împreună după nuntă. Primul avea o întâlnire în dimineaţa următoare şi nu a vrut să fie blocat în trafic, relatează Daily Mail.

La scurt timp după ceremonia organizată în micuţul principat, Albert şi Charlene au plecat în ţara natală a ultimei, Africa de Sud, unde prinţul s-a cazat la hotelul Hilton, din Durban, în vreme ce soţia lui a ales hotelul Oyster Box, din Umhlanga Rocks, aflat la 15 kilometri distanţă!

“Asta e pentru că Albert trebuia să ajungă la conferinţa Comitetului Internaţional Olimpic”, a explicat tatăl miresei. “Începea la 7 dimineaţa, iar Albert nu voia să se trezească mult prea devreme, pentru a sta în trafic”.

Mireasa s-a răzgândit de cel puţin trei ori înainte de nuntă. Presa europeană a speculat că cei doi şi-au pus pirostriile doar de ochii lumii.

Sursa foto: Instagram, Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton