Homepage  / Vedete străine

Adevărul din spatele căsniciei perfecte a lui William cu Kate: „Se ceartă teribil și-și aruncă lucruri”. Cine face incredibilele dezvăluiri

Adevărul din spatele căsniciei perfecte a lui William cu Kate: „Se ceartă teribil și-și aruncă lucruri”. Cine face incredibilele dezvăluiri
8

de Roxana Mirea,

Deși căsnicia prințului William și a lui Kate Middleton pare numai lapte și miere din exterior, stresul atribuțiilor lor duce adesea la "certuri teribile" în care cei doi "aruncă lucruri unul în celălalt". Iată cine face dezvăluirile incredibile și total neașteptate.

Adevărul din spatele căsniciei perfecte a lui William cu Kate

Căsnicia prințului William și a lui Kate Middletonnu este numai lapte și miere„, potrivit noii cărți a autorului regal Tom Quinn, „Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family”. Potrivit autorului, persoane din interiorul palatului vorbesc despre „certuri teribile” între cei doi soți, familia regală, aparent „calmă”, „aruncând adesea cu lucruri unul în celălalt„, potrivit yahoo.com.

În spatele ușilor palatului, cuplul regale este chiar mai asemănător cu un cuplu obișnuit decât ne-am fi putut imagina. Cartea lui Tom Quinn cuprinde informații exclusive de la personalul palatului și de la persoane din interiorul familiei regale, folosind cuvintele acestora pentru a detalia educația familiei regale britanice și impactul pe care anii copilăriei l-au avut asupra lor.

Vorbind despre căsnicia aparent perfectă a Prințului William și a lui Kate Middleton pentru Fox News Digital, Quinn a dezvăluit: „Cineva de la palat mi-a spus despre poreclele pe care și le pun unul altuia. Dar nu e vorba numai de dulceață”.

Au certuri groaznice în care aruncă cu lucruri unul în celălalt. Kate ar putea părea o persoană foarte calmă, la fel și William. Dar nu este întotdeauna adevărat. Pentru că marele stres pentru William și Kate este faptul că sunt înconjurați în mod constant de [asistenți ai palatului]. Este ca într-un roman de Jane Austen.”

Cu ce porecle se alintă prințul William și Kate Middleton

În cartea sa, Quinn documentează, de asemenea, poreclele familiei regale, cu un pasaj de la un fost membru al personalului palatului care dezvăluie că prințesa Kate îl numește pe William „babe”, atunci când totul este bine între cei doi, dar când el se agită din cauza „coamei ei nesfârșite de păr„, ea trece la a-i spune în glumă „cheliosule„.

William, potrivit rapoartelor lui Quinn, îi spune adesea soției sale „Babykins” (formulă de alint pentru un copil sau iubit), „Ducesa de Doolittle” sau varianta prescurtată a „Ducesei de Doolittle”, „DoD”. S-a afirmat de mult timp că „Ducesa de Doolittle” este o „săgeată blândă” la adresa lui Kate, făcând referire la criticile cu care aceasta s-ar fi confruntat din partea reginei Elisabeta a II-a pentru că nu a avut o carieră cu normă întreagă înainte de a se căsători cu prințul William, în 2011.

Dar nu toate poreclele sunt o distracție inofensivă. O sursă i-a spus lui Quinn că atunci când William „este supărat” pe soția sa, îi spune „dragă„, arătându-și „semnele de supărare” cu o schimbare de ton.

Ce cadou i-a făcut regele Charles lui Kate MiddletonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„William este cel capricios”

Cu toate acestea, certurile, oricât de violente ar părea, par să fie de scurtă durată, cuplul împăcându-se rapid pentru a nu „agita lucrurile„.

„Kate este foarte calmă”, scrie Quinn. „William este cel care este un pic cam capricios. Vedem un exemplu în cartea lui Harry… Dar Kate este foarte echilibrată.”

„Desigur, în privat, William și Kate, ca toate cuplurile, se ceartă, țipă unul la celălalt și își spun lucruri neplăcute, dar Kate este o împăciuitoare din instinct, iar William cedează întotdeauna, deoarece a avut parte de suficiente tulburări emoționale, divorțuri și destrămări în copilărie”, a scris Quinn, adăugând: „El urăște confruntarea.”

Este posibil ca certurile lor să se petreacă acum în spatele ușilor închise de la Adelaide Cottage, dar, potrivit lui Quinn, cuplul regal nu încearcă să își ascundă problemele din cuplu. El explică faptul că perechea nu vrea să fie văzută ca „un cuplu perfect pe care toți ceilalți ar trebui să încerce să îl imite„, preferând în schimb „să fie văzuți ca un cuplu obișnuit”.

Ea [Kate] a spus: ‘Ca orice alt cuplu, avem zile în care suntem foarte, foarte supărați unul pe celălalt, sau zile în care nu ne vorbim’”, a spus Quinn. „Ei vor să fie văzuți ca un cuplu obișnuit, cu același stres de a avea copii, de a munci și de a avea tot ceea ce aduce viața.”

Pe lângă faptul că este ușor de înțeles, comportamentul stoic al lui Kate și disponibilitatea de a rezolva problemele rapid și în liniște au fost un alt element vital pentru succesul ei în familia regală britanică și popularitatea pe care o are în rândul fanilor regali.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton