Homepage  / Vedete străine

Adevărul după ce s-a zvonit că Reese Witherspoon și Tom Brady au o relație amoroasă. Actrița s-a despărțit de Jim Toth

Adevărul după ce s-a zvonit că Reese Witherspoon și Tom Brady au o relație amoroasă. Actrița s-a despărțit de Jim Toth
7

de Roxana Mirea,

Au existat zvonuri potrivit cărora Reese Witherspoon și Tom Brady ar avea o relație amoroasă, după ce actrița și Jim Toth și-au anunțat divorțul. Acum, un reprezentat al actriței a făcut lumină în acest caz. În martie, Toth și Witherspoon au anunțat că pun capăt căsniciei lor, după 12 ani.

Adevărul despre zvonurile că Reese Witherspoon și Tom Brady ar avea o relație

După ce s-a zvonit că Reese Witherspoon și Tom Brady ar avea o relație amoroasă, un reprezentant al actriței neagă aceste afirmații.

Un reprezentant al lui Witherspoon a declarat pentru ET că zvonurile sunt „complet false”, în timp ce reprezentantul lui Brady a împărtășit sentimente similare cu mai multe agenții. La începutul acestei luni, actrița din Legally Blonde a depus oficial cererea de divorț de Jim Toth. În martie, Toth și Witherspoon au anunțat că pun capăt căsniciei lor, după 12 ani.

Cu multă grijă și considerație am luat decizia dificilă de a divorța”, a scris actrița într-o postare publicată pe contul ei de Instagram. „Ne-am bucurat de atât de mulți ani minunați împreună și mergem înainte cu dragoste profundă, bunătate și respect reciproc pentru tot ceea ce am creat împreună. Cea mai mare prioritate a noastră este fiul nostru şi întreaga noastră familie în timp ce ne îndreptăm spre următorul capitol. Aceste chestiuni nu sunt niciodată ușoare şi sunt extrem de personale. Apreciem cu adevărat respectul tuturor pentru intimitatea familiei noastre în acest moment.”

Reese Witherspoon and husband Jim Toth go on a lunch dateIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Reese Witherspoon și fostul ei partener au împreună un băiat, pe Tennessee, în vârstă de 10 ani. În urma anunțului despre despărțire, o sursă a declarat pentru ET că cei doi au luat decizia amiabilă de a pune capăt căsniciei lor.

Decizia lui Reese și a lui Jim de a divorța a fost, de fapt, doar o alegere amiabilă și chibzuită din partea amândurora. Au luat decizia împreună și nu este nimic dramatic în legătură cu ea”, a declarat sursa. „Este vorba doar de iubire și s-au angajat să aibă grijă de fiul lor și de întreaga familie împreună.”

Între timp, Brady și fosta soție Gisele Bündchen și-au finalizat divorțul în 2022. Celebrul fundaș și-a îndreptat atenția spre viața alături de copiii săi, Vivian, 9 ani, și Benjamin, 13 ani, pe care îi are cu supermodelul, și John, 15 ani, pe care îl are cu Bridget Moynahan. O sursă a declarat pentru ET: „Principala prioritate a lui Brady este să petreacă timp cu copiii săi. Nu are de gând să se grăbească să se întoarcă la muncă sau să se împlice într-o relație.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton