Homepage  / Vedete străine

Adevărul despre relația dintre Regina Elisabeta și Meghan Markle. De ce boală gravă ar fi suferit regretata suverană

Adevărul despre relația dintre Regina Elisabeta și Meghan Markle. De ce boală gravă ar fi suferit regretata suverană
12

de Roxana Mirea,

O nouă biografie a Reginei Elisabeta a II-a scoate la iveală noi detalii despre relația dintre regretata suverană și Meghan Markle, dar și care era, de fapt, atitudinea ei în legătură cu controversatele interviuri date de Ducii de Sussex. Pe de altă parte, s-ar părea că regina suferea de o boală gravă.

Noi detalii despre relația dintre Regina Elisabeta și Meghan Markle

Regina Elisabeta a II-a credea că Prințul Harry era „poate prea îndrăgostit” de noua sa soție, Meghan Markle, potrivit unei biografii care urmează să apară.

„Acesta este singura remarcă pe care a făcut-o împotriva noii ducese de Sussex, cel puțin din câte știu eu”, a scris prezentatorul britanic Gyles Brandreth în „Elizabeth: An Intimate Portrait”.

Regretata suverană a fost „cu adevărat încântată” când nepotul ei a spus că se va căsători cu Meghan Markle, se arată în cartea care va fi lansată în decembrie. „Îi plăcea de Meghan și a spus-o multor oameni. Și a făcut tot ce a putut pentru ca viitoarea ei nepoată să se simtă binevenită„, potrivit biografiei, din care un fragment a fost publicat în Daily Mail.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Regina nici măcar nu a fost descurajată de interviul controversat acordat de Ducii de Sussex lui Oprah Winfrey.

Pot să spun asta pentru că știu acest lucru. Regina a fost întotdeauna mai preocupată de bunăstarea lui Harry decât de „această prostie de televiziune”, adică atât de interviul cu Oprah Winfrey – care a stârnit atâtea controverse – cât și de afacerea profitabilă pe care soții Sussex au încheiat-o cu Netflix, a scris Brandreth, un fost parlamentar care cunoaște de mult timp familia regală.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 12

Se crede că Regina Elisabeta suferea de cancer osos

El a scris că regina „a fost nerăbdătoare ca Harry să se regăsească în California și să găsească lucruri cu adevărat utile de făcut.”

Brandreth a mai dezvăluit în carte că „a auzit că regina a avut o formă de cancer osos – ceea ce ar explica oboseala și pierderea în greutate și acele probleme de mobilitate despre care ni s-a spus adesea în ultimul an”.

Regina Elisabeta a murit în septembrie, la 96 de ani, cauza oficială a decesului fiind vârsta înaintată.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton