Homepage  / Știri

Adi Nartea de la Prima TV putea să ajungă preot

Adi Nartea de la Prima TV putea să ajungă preot

de Redactia Tvmania

Prezentatorul emisiunii „Vreau să divorţez” de la Prima TV, Adrian Nartea, a făcut mai multe dezvăluiri în emisiunea “Zone FM” a creatoarei de modă Mihaelei Drafta.

 

Însoţit de căţeluşul său, Brioche, Adi a povestit cum în copilărie părinţii săi îl sfătuiau să devină preot sau profesor.

 

Atracţia pentru sport a fost însă mult prea mare, astfel că Adi s-a apucat de volei, el făcând parte între anii 1996-2004 din echipele cluburilor LPS Braşov şi Tractorul Braşov, iar apoi a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Braşov.

 

Ulterior, Nartea a fost remarcat de Catinca Roman care, alături de Cătălin Botezatu şi alţi designeri, l-au solicitat în prezentările lor de modă. Până la debutul în televiziune ca actor de telenovele nu a mai fost decât un pas.

 

“Când eram adolescent îmi spuneam că vreau să lucrez într-o corporaţie şi să am un program fix ca apoi să mă întorc acasă la familie. Lucrurile s-au întâmplat altfel în viaţă şi n-am ajuns nici preot, cum ar fi vrut ai mei, şi nici corporatist.

 

Îmi place foarte mult activitatea mea, cea în televiziune şi ca prezentator de evenimente. Lucrez cu agenţii foarte mari de publicitate şi uneori sunt plecat prin ţară săptămâni întregi la diverse evenimente de ale cărui prezentare mă ocup”, a declarat vedeta Prima TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton